Vijesti / Scena

PORCIJUNKULOVO 2019.

ŠESTI DAN Danas proglašenje najboljih izlagača uz koncert koji se ne propušta - stiže Plavi orkestar!

ŠESTI DAN Danas proglašenje najboljih izlagača uz koncert koji se ne propušta - stiže Plavi orkestar!
Miranda Cikotic/PIXSELL/TZ grada Čakovca

Suada, Bolje biti pijan nego star, Ako su to samo bile laži... pjesme su koje se pjevaju večeras u Čakovcu. Tko dolazi na koncert Plavog orkestra?

Zadnjeg dana manifestacije, u nedjelju, 4. kolovoza očekuje vas niz događaja koji će se odvijati na lokacijama diljem grada Čakovca, piše eMedjimurje.

U Perivoju Zrinskih i danas će se od 9 sati održati dvosatna kreativno-edukativna radionica Artkreativ za djecu, dok će se više dječjeg programa odvijati na istoj lokaciji u večernjim satima od 18:30 do 20:30 uz igraonicu i radionicu ‘Kao prvo, zagonetno drvo’ pod vodstvom Matije Bobeka. U Perivoju Zrinskih održat će se i svečano zatvaranje festivala “Budi sretna priča jednog medvjedića” uz dobrotvorna tombolu Udruge MURID.

U trajanju od 18 do 20 sati u centru grada održat će se Oaza romantike u srcu Porcijunkulova, nastup čakovečkog pijaniste Nikole Grabara.  Približavajući se večernjem programu u Perivoju, od 19 sati moći ćete kušati međimurska vina na jednom od ovogodišnjih noviteta, ‘VINO-GRAD’ - neodoljiv svijet vinske kapljice. 

Nadalje, u 19 sati upriličit će se i svečana dodjela priznanja “Najbolje na Porcijunkulovome”, a na glavnu pozornicu u jezeru u 22 sata preuzima Plavi Orkestar! 

Zabavan sadržaj organiziraju i lokalni ugostiteljski objekti pa tako možete posjetiti The Garden Bar & Kitchen i predstavljanje kombinacije craft piva, sjajne hrane i glazbe, zatim glazbenu večer u Gradskoj kavani, Ljetnu piknik terasu u American baru Dollar, Vinsku večer - Decanteri Međimurja u Bistrou Beška, nastup Tamburaškog sastava Lajk u Caffe baru Paladin, koncert grupe Belfast Food u Fox i Shpitza barovima, live svirku u Caffe baru Millenium, večer uz DJ Alena uz Vrt pive (Chill stage) na otvorenoj terasi Uska ulica - Arcus Caffe, zabavu s DJ Reom na terasi Stross ili Vinski vrt i Clubbing uz koktele u Drink & Music Clubu Podroom. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video