Vijesti / Scena

Donosimo program

TREĆI DAN PORCIJUNKULOVA Glavnu pozornicu preuzimaju Ljubavnici i Hari Mata Hari

TREĆI DAN PORCIJUNKULOVA Glavnu pozornicu preuzimaju Ljubavnici i Hari Mata Hari
Petar Glebov/PIXSELL/Miroslava Novak

Strah me da te volim, Ja nemam snage da te ne volim, Lejla i ostali hitovi pjevat će se danas u Čakovcu. Tko dolazi?

Od 30. srpnja do 4. kolovoza posjetitelji će imati priliku uživati u domaćim proizvodima i rukotvorinama lokalnih proizvođača i majstora, šetati ulicom kišobrana uživati u besplatnim koncertima i aktivnostima te velikoj enogastronomskoj ponudi. 

Trećeg dana manifestacije, u četvrtak, 1. kolovoza očekuje vas niz aktivnosti koje će se odvijati na više lokacija diljem grada Čakovca. Tako će se u jezeru Starog grada s početkom u 9 sati održati dvosatna kreativno-edukativna radionica Artkreativ za djecu, dok će se više dječjeg programa odvijati na istoj lokaciji u večernjim satima od 18:30 do 20:30 uz igraonicu i radionicu ‘Kao prvo, zagonetno drvo’ pod vodstvom Matije Bobeka. 

U jutarnjim satima u Perivoju Zrinskih održat će se Dan plišanih crtanih junaka uz dobrotvornu tombolu Udruge Murid, dok će se u crkvi svetog Nikole biskupa u Čakovcu u 9 sati upriličiti treći dan trodnevnice za blagdan Gospe od Anđela - Porcijunkule, uz svetu misu za bolesne i potrebne. U 18 sati slijedi krunica te sveta misa i propovijed, a na istom će se mjestu u 21 sat održati Marijansko bdijenje.

U trajanju od 18 do 20 sati u centru grada održat će se Oaza romantike u srcu Porcijunkulova, nastup Gabriele Hrženjak i Nikole Grabara. Također, s početkom u 19 sati u Ulici kralja Tomislava nastupom će se predstaviti KUD Katruže Ivanovec i Društvo žena Gornji Kraljevec. 

Približavajući se večernjem programu u Perivoju, od 19 sati moći ćete kušati međimurska vina na jednom od ovogodišnjih noviteta, ‘VINO-GRAD’ - neodoljiv svijet vinske kapljice. Glavnu pozornicu u jezeru u 22 sata preuzima dobro poznata grupa Hari Mata Hari!

Zabavan sadržaj organiziraju i lokalni ugostiteljski objekti pa tako možete posjetiti The Garden Bar & Kitchen i predstavljanje kombinacije craft piva, sjajne hrane i glazbe, zatim glazbenu večer u Gradskoj kavani, Ljetnu piknik terasu u American baru Dollar, glazbenu večer uz Tamaru Korunek i Matiju Turka u Bistrou Beška, nastup Stanko Brothers u Caffe baru Paladin, koncert TS Odabrani u Fox i Shpitza barovima, live svirku u Caffe baru Millenium, večer uz DJ Simona uz Vrt pive na otvorenoj terasi Uska ulica - Arcus Caffe, zabavu s DJ Alenom na terasi Stross ili Vinski vrt i Clubbing uz koktele u Drink & Music Clubu Podroom. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video