Vijesti / Scena

Caffe bar Sloboda

Za vrijeme Špancirfesta održat će se 'festival unutar festivala'. Nastupaju Lika Kolorado, Crna Kronika, jamIT…

Za vrijeme Špancirfesta održat će se 'festival unutar festivala'. Nastupaju Lika Kolorado, Crna Kronika, jamIT…
Facebook Lika Kolorado/Crna kronika

Radi se o sasvim novom programu pod nazivom kLOOPska scena Sloboda u sklopu kojeg će biti održano 12 koncerata varaždinskih bendova i jednog zagrebačkog.

LOOP Glazbena agencija kao novinu na ovogodišnjem Špancirfestu donosi ciklus kasnovečernjih koncerata u Caffe baru Sloboda, svojevrsni 'festival unutar festivala' kakav u Varaždinu još nije održan.

Radi se o sasvim novom programu pod nazivom kLOOPska scena Sloboda, u sklopu kojeg će, u organizaciji LOOP Glazbene agencije i Caffe bara Sloboda, biti održano čak 12 koncerata varaždinskih bendova i jednog zagrebačkog.

Varaždin je oduvijek svojevrsni 'rasadnik' odličnih glazbenika, iz čega se i rodila ideja da se u okviru jednog posebnog programa okupi varaždinske bendove i da im se prilika da se predstave posjetiteljima Špancirfesta, kao najvećeg i najposjećenijeg varaždinskog festivala.

 Ideja je 'pala na plodno tlo' i rezultirala nečime što se u Varaždinu još nije dogodilo – najvećim dosad okupljanjem varaždinskih bendova unutar jednog takvog programa, odnosno na jednom mjestu.

U sklopu kLOOPske scene Sloboda nastupit će tako: Elusive Mind, Yangsters, jamIT, The Fakin’ Lajsne, Sten Mol, Krah 1573, Urota, Crna kronika, Neno Resnik Band, Stari vukovi i Danchi & Rikverc bend, a održan će biti i Jazz Jam Session. Kao dobrodošli gosti, koncert će održati zanimljivi zagrebački bend Lika Kolorado.

Svi koncerti kLOOPske scene Sloboda počinjat će u 22 sata, u prostoru Caffe bara Sloboda, a svu opremu za svirke osigurava LOOP music shop.

kLOOPska scena Sloboda – koncerti od 22 sata:

petak, 23. kolovoza: Elusive Mind, The Yangsters

subota, 24. kolovoza: jamIT

nedjelja, 25. kolovoza: Stari vukovi

ponedjeljak, 26. kolovoza: Sten Mol, Krah 1573

utorak, 27. kolovoza: Urota

srijeda, 28. kolovoza: Crna kronika

četvrtak, 29. kolovoza: Jazz Jam Session

petak, 30. kolovoza: Neno Resnik Band

subota, 31. kolovoza: Lika Kolorado, The Fakin’ Lajsne

nedjelja, 1. rujna: Danchi & Rikverc bend

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!