Vijesti / Scena

PRVO IZDANJE FESTIVALA

Imate bend i želite svirati uživo? Prijavite se na Covers Lovers festival i osvojite vrijedne nagrade

Imate bend i želite svirati uživo? Prijavite se na Covers Lovers festival i osvojite vrijedne nagrade
Ilustracija

Pobjednici osvajaju novčane nagrade i plaćenu gažu na festivalu Lovrečevo u Varaždinskim Toplicama!

Prvi festival cover bendova - Covers Lovers održat će se  26. i 27. srpnja na Kazališnom trgu u Varaždinu, u organizaciji Show Concepta koji do sada ima mnogo velikih evenata iza sebe kao što su Varaždin Biergarten 2, Moto susret, Špancirfest Party Zona Stari Grad 2018. i Igloo bar Varaždin u sklopu Adventa 2018.

Ideja događaja je vrlo jednostavna, bira se pobjednik dana (u petak i u subotu) i ukupnog pobjednika festivala. U odluci o pobjednicima sudjeluje publika kroz glasačke listiće, ali i stručni tročlani žiri. Pobjednici osvajaju novčane nagrade i plaćenu gažu na festivalu Lovrečevo u Varaždinskim Toplicama!

Ali tu priči nije kraj, jer ukupne pobjednike natjecanja očekuje posebna gaža. Radi se o tome da će oni imati prilike nastupiti i na ovogodišnjem Špancirfestu!

Ako dobro baratate instrumentima, volite svirati pjesme različitih izvođača na svoj način, stil koji volite je pop, rock, reggae, funk, disco, country, sve to ili bilo koji drugi urbani stil glazbe (jedini je uvjet da nisu cajke), prijavite se na Covers Lovers!

Za sve informacije o događaju posjetite stranicu eventa

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!