Vijesti / Scena

Važno ljeto za bend

NA TURNEJI Cold Snap trenutno svira po Europi, a bend je objavio i spot snimljen poput stripa

NA TURNEJI Cold Snap trenutno svira po Europi, a bend je objavio i spot snimljen poput stripa
Cold Snap

Europska turneja od dvanaest koncerata u šest zemalja, tek je početak važnog ljeta za Cold Snap.

Najpoznatiji hrvatski metal bend Cold Snap trenutno se nalazi na europskoj turneji s poznatim metalcima iz Floride – Monstrosity i australcima The Devil, a upravo su objavili i novi video spot za pjesmu 'Nothing' koji je oduševio metal publiku diljem svijeta.

Spot je sniman i crtan poput stripa.

Europska turneja od dvanaest koncerata u šest zemalja, tek je početak važnog ljeta za Cold Snap.

Već početkom srpnja bend će imati nekoliko nastupa na velikim festivalima, a svoje najveće nastupe u klubovima imat će kao support bend ukrajinskim velikanima Jinjer, trenutno jednom od najpoznatijih novih imena u metal glazbi diljem svijeta.

- Turneja ide odlično. Konačno smo prihvaćeni kao ozbiljan bend u svakom gradu. Publika cijeni naš trud, sudjeluju u nastupu, kupuju naše albume i majice, a mi pokušavamo sa svakom turnejom ostaviti trag u moru metal bendova. Ovo je definitivno najkvalitetnija i najproduktivnija turneja Cold Snapa ikad. Uz koncerte, družimo se s velikom agencijom Massive Music iz Poljske i dogovaramo nove suradnje, a ostvarili smo i divna prijateljstva s Monstrosity i The Devil – rekli su iz Cold Snapa.

Za novi videospot kazali su da nije napad na policiju, već iskaz revolta prema sistemu.

- Ovaj video nije napad na policiju niti pokazivanje agresije kao rješenje. Ovaj video pokazuje koliko smo revoltirani sistemom koji nas pokušava poništiti, umanjiti našu kreativnost, ugasiti naše ideale, borbu za slobodnom i na kraju uništiti. Gitaristi Cold Snapa, Dorian i Zdravko osmislili su priču koju je Vedran Tomac pretvorio i video u kojem bitka nikada ne prestaje, samo postaje sve veća i teža, bez obzira što su izgledi za pobjedom sve manji. Sačuvajte sebe, nastavite udarati što jače možete i suočite se sa svime što vam stoji na putu – kazali su.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!