Vijesti / Scena

ZA KRAJ SEZONE

Plesači Plesnog kluba 'Plan B' postigli odlične rezultate na natjecanju u Malinskoj na otoku Krku

Plesači Plesnog kluba 'Plan B' postigli odlične rezultate na natjecanju u Malinskoj na otoku Krku
PK Plan B Varaždin

Osvojili su dva srebra, jedno četvrto i jedno peto mjesto.

Od 7. do 9. lipnja  u Malinskoj na otoku Krku održano je veliko međunarodno natjecanje 'Island dance competition'.

Plesači Plesnog kluba 'Plan B' iz Varaždina u jakoj međunarodnoj i domaćoj konkurenciji osvojili su odlične rezultate! Natjecali su se u disciplinama contemporary i jazz dance grupe, formacije i solo, te u dobnoj kategoriji mini i djeca. Osvojena su dva druga mjesta, jedno četvrto i jedno peto mjesto.

- Ovo je bilo lijepo natjecanje za kraj sezone, ostvareni su odlični rezultati! Djeca su se zabavila, uživala na moru i otvorila sezonu kupanja. Ponosna sam na svu djecu i njihovu predanost plesu. Zahvaljujem se roditeljima na podršci i što su omogućili svojoj djeci sudjelovanje u tom natjecanju - rekla je voditeljica kluba Martina Palošika Čonda, te najavila dolazak profesionalne plesačice Nicole Speletic iz New Yorka koju će ugostiti u svom klubu, te održati višednevnu radionicu za plesače kluba.

- Nicole, samo što nije stigla u Varaždin gdje će boraviti oko tjedan dana. Osim što će gostovati u klubu i raditi s djecom, potrudit ćemo se biti dobri domaćini, te joj pokazati znamenitosti našeg Grada, upoznati ju s domaćom kuhinjom, a planiramo i izlet u prirodu - rekla je Martina Palošika Čonda.

Nakon plesne radionice i još nekoliko nastupa; slijedi službeni ljetni odmor. Svi zainteresirani za upise u plesne grupe za novu školsku godinu mogu se zabilježiti i rezervirati svoje mjesto u grupi već sada!

Za sva pitanja obratite im se na broj: 092/ 225 5851 ili ih kontaktirajte putem njihove Facebook stranice pod 'Plesni klub Plan B'.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!