Vijesti / Scena

Bogat program

ZABAVNA MANIFESTACIJA Vraća se Ljeto na Stančiću uz pjesmu, ples, stand-up komičare i brojna iznenađenja

ZABAVNA MANIFESTACIJA Vraća se Ljeto na Stančiću uz pjesmu, ples, stand-up komičare i brojna iznenađenja
PR Lady

'Ljeto na Stančiću' svakog će petka i subote od 21 sat do ponoći nuditi bogat glazbeni i zabavni program.

Glazbena manifestacija 'Ljeto na Stančiću' petu godine zaredom zabavljati će posjetitelje Stančićevog trga od 21. lipnja do 9. kolovoza i ove godine pod organizacijom marketinške agencije PR Lady.

'Ljeto na Stančiću' svakog će petka i subote od 21 sat do ponoći nuditi bogat glazbeni i zabavni program.

Manifestacija obuhvaća 16 ljetnih večeri - petkom možete guštati uz odlične live bendove, dok subotom idemo u dobrom nam starom smjeru uz DJ glazbenu scenu, ove godine s još više DJ imena te poznatog hrvatskog saksofonista Ive Prodjana - Prodje u pratnji starog znalca DJ Krnje koji će biti dio ovogodišnjeg programa.

Za otvorenje će biti zadužen Genova band uz frontmena Hrvoja Krištofića - Žikca poznatijeg iz hrvatskog showa 'Zvijezde pjevaju'.

Scifidelity Orchestra, Emina Arapović sa svojim Apokalipso bendom neka su od zvučnih imena koji će biti dio ovogodišnjeg programa. Nakon dvije godine u goste nam opet dolazi  Balašević tribute band – Neki novi klinci dok ostali dio programa neka još ostane u tajnosti.

Svjetski dana glazbe, 22. lipnja obilježit ćemo uz koncert dječice iz Društva Naša Djeca.

Zanimljiv muzički program zaokružit će stand-up komedijašica Marina Orsag s njezinim zanimljivim pjevačkim pub kvizom. Stoga nas pratite i prijavite se na vrijeme. Kasnije, čeka se afterparty uz MissShufffle.Who? O čemu se tu radi morat ćete doći provjeriti sami.

Kažu da smijeh liječi sve, pa će i ove godine dio programa biti stand-up komedija u aranžmanu poznatog komičara Vlatka Štampara.

Uz potporu Turističke zajednice Varaždina, sponzorstvo 'Ljeta na Stančiću' potpisuju ugostitelji sa Stančićeva trga: My Way, Panarea, Mea Culpa i Strauss.

Prije svega, nadamo se lijepom vremenu za vrijeme trajanja našeg programa, dobroj posjećenosti kao i prošle godine te što više ispijenih koktela i ludoj zabavi.

Za sve promjene i izmjene pratite nas na našoj službenoj Facebook stranici 'Ljeto na Stančiću', a mi ćemo vam i ove godine uvesti neke novitete uz bogatu dekoraciju da opravdamo sam naziv 'Ljeta na Stančiću'.

Potrebno je samo rezervirati datume, dođite i uživajte u ljetnim guštima na opravdano najljepšeg trgu u gradu Varaždinu.

7c6bad26423d401baf7b661c1a3b0e6a.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video