Vijesti / Scena

'SamoPles Dance Challenge'

FOTO Plesači plesnog klub 'Plan B' ostvarili zavidne rezultate na natjecanju u Samoboru

FOTO Plesači plesnog klub 'Plan B' ostvarili zavidne rezultate na natjecanju u Samoboru
Plesni klub 'Plan B'

Koreografija 'Katze Mace' osvojila je srca publike i sudaca te se okitila zlatnim 1. mjestom u kategoriji 'Mini'.

U nedjelju, 14. travnja, održano je plesno natjecanje u Samoboru pod nazivom 'SamoPles Dance Challenge' koje je okupilo preko 1000 plesača iz različitih gradova Republike Hrvatske i Slovenije.

Natjecanje je specifično po tome što u njemu mogu sudjelovati samo grupe i formacije odabranih plesnih stilova starosti djece do 5 do 16 godina, a konkurencija je u svakoj disciplini obavezna.

Plesači Plesnog kluba 'Plan B' Varaždin i ovog su puta ostvarili zavidne rezultate, te pomeli konkurenciju.

Koreografija 'Katze Mace' osvojila je srca publike i sudaca, te se okitila zlatnim 1. mjestom u kategoriji mini (5- 7god.). Također, 1. mjesto u kategoriji djeca (8- 10 god.) pripalo je koreografiji 'Never enough' dok su srebro i broncu kući donijeli kadeti (11- 12 god.) s koreografijama 'Cuban Pete' i 'Celloop'.

- Zadovoljna sam rezultatima natjecanja. Sada dolazi do izražaja sav uloženi trud, marljivost i upornost kako djeca rastu i sazrijevaju. U tome svemu nas podržavaju i njihovi roditelji. Uvijek se s natjecanja vračamo umorni, ali ispunjeni, puni dojmova i uspomena - komentira voditeljica kluba Martina Palošika Čonda.

- Naši plesači nižu uspjehe koje nije uvijek lako ponoviti. Važna je dosljednosti u postavljenim ciljevima, kontinuitet treninga kao i zajedništvo koje gajimo s djecom i oni međusobno. Pohvaljujem sve plesače i zahvaljujem se svim roditeljima, te trenericama Ramoni i Dori na pomoći oko oblačenja, šminkanja, navijanja s tribina i općenito elanu koji daje vjetar u leđa - rekla je Palošika Čonda.

Plesači će se zasluženo kratko odmoriti za blagdan, a zatim slijede pripreme za nadolazeća natjecanja u svibnju i lipnju.

Kako je izgledalo na natjecanju u Samoboru pogledajte u galeriji fotografija.

Plesači plesnog kluba 'Plan B' postigli odlične rezultate na natjecanju u Samoboru Plesni klub 'Plan B'

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!