Vijesti / Scena

VIDEO

NAPRČI SE I PRDNI Alen Habunek ima novi uradak, snimio je parodiju trailera za filmski hit Ljubomira Kerekeša

NAPRČI SE I PRDNI Alen Habunek ima novi uradak, snimio je parodiju trailera za filmski hit Ljubomira Kerekeša
Alen Habunek / YouTube

Pogledajte kako izgleda njegova obrada trailera filmskog hita Kerekešovih. Obratite pažnju da sve uloge u uratku glumi on sam!

Alen Habunek iz Završja Podbelskog ima novu parodiju. Ovoga puta na svoj način obradio je trailer za aktualni filmski hit Ljubomira Kerekeša 'Ufuraj se i pukni', koji igra u kinima širom Hrvatske. 

U njegovoj parodiranoj izvedbi naslov filma je 'Naprči se i prdni', što već nagovješćuje kojom vrstom humora Habunek parodira original. Tako vas u videu čeka red 'pučkih kobasic', red 'domaćeg delanca', pa 'čohanja riti', 'gljivica u guzici', 'velikih riti', 'prdenja', 'žderanja i lokanja'... 

- Jedina namjena ove parodije je zabava i smijeh. Nadam se da se nitko neće uvrijediti - kaže autor.

Parodije Habunek snima već nekoliko godina, a kao predloške najčešće uzima svjetske ili nacionalne glazbene ili filmske hitove i obrađuje ih na tipičan 'zagorski' način, parodirajući time i predložak i zagorski način života.

Najzapaženiji naslov svakako mu je pjesma Hoću Zetor (parodija pjesme Despacito), koja ima 1,3 milijuna pregleda!

- Uglavnom sam snimam i radim montažu kod kuće, u sobi preuređenoj u mali studio. Podloga za rad mi je završena četverogodišnja glumačka škola Studio Kubus. Ranije sam nastupao i u epizodnim ulogama u Najboljim godinama i Larinom izboru. Davno prije sam radio i skrivenu kameru za VTV Televiziju - kaže Habunek.

U nastavku pogledajte kako izgleda njegova obrada trailera filmskog hita Kerekešovih. Obratite pažnju da sve uloge u uratku glumi on sam! 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!