Vijesti / Scena

VIDEO

PLES SA ZVIJEZDAMA Pogledajte snimku plesnog dvoboja koji je Varaždinku Elu Vuković i Marka Grubnića spasio od ispadanja iz showa

PLES SA ZVIJEZDAMA Pogledajte snimku plesnog dvoboja koji je Varaždinku Elu Vuković i Marka Grubnića spasio od ispadanja iz showa
Nova TV

Za svoj qucikstep Ela i Marko dobili su 25 bodova, ali nakon glasovanja publike ipak su morali u dodatni duel...

Modni stilist Marko Grubnić i njegova plesačica-mentorica, Varaždinka Ela Vuković, prošli su u treću emisiju showa Ples sa zvijezdama Nove TV.

Žiri je nakon dodatnog plesnog dvoboja u kojem su s jedne strane bili Marko Grubnić i Ela Vuković, a s druge Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, odlučio kako show napuštaju Ana i Mario. 

U plesnim izazovima u ovoj sezoni okušava se 11 plesnih parova.

Drugu emisiju 'Plesa sa zvijezdama' otvorili su pjevač Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević, koji su otplesali vruću sambu. Od žirija su dobili ukupnu ocjenu 28.

Nakon njih plesni podij zauzeli su Marko Grubnić i Ela Vuković. Oni su plesali quickstep. Žiri je pohvalio njihovu energiju na plesnom podiju, ali primjetili su kako su imali dosta grešaka u koracima jer ih je pojela trema. Za svoj nastup dobili su 25 bodova. 

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić bili su treći par koji je zaplesao večeras, a plesali su jive. Ona i Marko za svoj nastup su osvojili 32 boda.

Ivan Šarić i Paula Jeričević otplesali su engleski valcer na pjesmu "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića. Žiri im je dao ocjenu 31.  

Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić nakon valcera kojim su oduševili u prvoj emisiji, večeras su plesali sambu i žiri je zaključio kako Josipi standardni plesovi ipak više leže. Za svoju sambu osovjili su 27 bodova.

Sonja Kovač i njezin mentor Gordan Vogleš plesali su cha-cha-cha. Za svoj ples dobili su ocjenu 28. 

Davor Garić i Valentina Warme plesali su tango, a Davor je rekao kako mu ovaj energičan i strastven ples baš odgovara. Osvojili su 30 bodova.

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić plesali su jive. Da su oduševili žiri dokazuju i ocjene jer su dobili ocjenu 33. 

Boginja i ratnik, kako je Janko Popović Volarić nazvao Nives Celzijus i Matea Cvenića, plesali su rumbu. Dobili su ocjenu 20.  

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt ovaj put su plesali cha cha cha, za koji su osvojili 24 boda.

Zadnji par koji je nastupio bili su Ecija Ojdanić i Marko Šapina, koji su večeras plesali hip hop.

Pogledajte u nastavku završni plesni dvoboj koji je odlučio tko će napustiti show...

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video