Vijesti / Scena

ARENA VARAŽDIN

VIDEO Legendarni Halid Bešlić iz daleke Švedske poziva na koncert u Varaždin

VIDEO Legendarni Halid Bešlić iz daleke Švedske poziva na koncert u Varaždin
Tomislav Miletic/PIXSELL

Upravo po aktualnoj pjesmi i sam koncert u Areni Varaždin 16.ožujka nosi ime - Taman je

Iako možda može zvučati kao već potrošena uzrečica, u slučaju Halida Bešlića to nikako nije to jer još je samo dvanaest dana ostalo do fenomenalnog koncerta i još bolje energije koju nam priprema za 16.3., koncert u Areni Varaždin.

Halid je uvijek rado viđen gost svugdje gdje se pojavi, njegovi koncerti se zaista ne mogu opisati, a publika diše jedno sa svojim omiljenim izvođačem, no to nimalo ne čudi kada je u pitanju ova pjevačka legenda. I dok je već sada, dvanaest dana u Varaždinu, uzavrela atmosfera i dok se traže ulaznice više, Halid Bešlić svima je poslao video poruku iz hladne i daleke Švedske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na putu u Švedskoj nalazi se povodom mini turneje sa svojim prijateljem Hari Mata Harijem, a u Hrvatsku stiže direktno na koncert u Arenu Varaždin.

Osim toga, Halid intenzivno radi na novim pjesmama koje će uskoro obijediti na novom albumu. A ako će svaka pjesma biti kao što je ova aktualna Taman je, onda se posebno veselimo novom albumu.

Upravo po aktualnoj pjesmi i sam koncert u Areni Varaždin nosi ime - Taman je, a nama je taman vrijeme za vidjeti i čuti omiljenog nam Halida Bešlića.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video