Vijesti / Scena

ljetni festival

24-SATNI PARTY The Garden Festival dolazi u Varaždin, partijaneri, pripremite se!

24-SATNI PARTY The Garden Festival dolazi u Varaždin, partijaneri, pripremite se!
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Čini se da bi ljeto u Varaždinu moglo postati nešto zanimljivije...

Varaždin bi, barem na jedan dan u godini, mogao postati meka za partijanere i ljubitelje elektronske glazbe. Razlog tome je mogući dolazak The Garden Festivala, koji bi se po prvi put održao u Varaždinu, i to na Dravskim bazenima. Zasad je učinjen prvi korak.

- Realno, još nemam puno toga za reći. Ljudi su bili danas u Varaždinu pogledati lokacije na bazenima, susreli su se s varaždinskim gradonačelnikom i direktoricom Turističke zajednice, kako bi vidjeli imaju li potporu od Grada. The Garden Festival je već institucija, imaju nekoliko festivala godišnje u Hrvatskoj – rekao je Robert Magić iz tvrtke Show Concept.

Istaknuo je kako je vlasnik brenda Garden Nick Colgan lokacijom bio izrazito zadovoljan.

- Plan je da prve godine idemo samo s jednim danom, ali će party trajati puna 24 sata. Trebale bi biti dvije pozornice, puno različitih programa, street food ponuda i sve što ide uz jedan takav festival. Zasad je planirani datum 22. lipnja, no može se i mijenjati – rekao je Magić.

Predviđa se da bi prvi The Garden Festival u Varaždin privukao oko 1500 do 2000 ljudi, dok se kao neka maksimalna brojka uzima 3000 posjetitelja.

Više informacija o realizaciji projekta bit će poznato kroz nekih 10 dana.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video