Vijesti / Scena

KAZALIŠNA SENZACIJA

VELIK INTERES U prodaju pušteno dodatnih 400 ulaznica za predstavu 'Dame biraju' u varaždinskoj Areni

VELIK INTERES U prodaju pušteno dodatnih 400 ulaznica za predstavu 'Dame biraju' u varaždinskoj Areni
PR foto

Na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više.

Nakon 200 odigranih predstava u 4 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, varaždinska publika napokon će moći uživati u popularnoj predstavi Dame biraju sarajevskog Altteatra u Varaždinskoj Areni i to, ni manje ni više, nego 8. ožujka - na Međunarodni dan žena.

Predstava koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledaljice i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju.

Pošto su ulaznice za predstavu već rasprodane, organizator je u prodaju pustio dodatnih 400 ulaznica.

- Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova - stoji u najavi.

Ulaznice za predstavu koja igra u petak, 8. ožujka, s početkom u 20 sati u Areni Varaždin, po cijeni od 80 kuna, možete kupiti putem sustava EVENTIM online i na svim prodajnim mjestima EVENTIMA: Caffe bar Time out Arena Varaždin, Benzinske pumpe PETROL, Exclusive Change mjenjačnice Kaufland VŽ i VŽ Lumini, Kiosci Tiska Varaždin , Suvenirnica - Trg Kralja Tomislava i Tobacco shop NET Korzo VŽ.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video