Vijesti / Scena

NAVALA ZA ULAZNICE

ZBOG VELIKOG INTERESA Đorđe Balašević održat će još jedan koncert u Čakovcu!

ZBOG VELIKOG INTERESA Đorđe Balašević održat će još jedan koncert u Čakovcu!
Miranda Cikotić/PIXSELL/Korina Ban

Brojni obožavatelji ostali su bez ulaznica za prvi koncert, no održat će se još jedan

U ponedjeljak, 11. veljače ispred Centra za kulturu Čakovec od ranih jutarnjih sati čekalo se na ulaznice za nastup Đorđa Balaševića pod nazivom ‘Kalendar mog djetinjstva’, koji će se održati sredinom travnja ove godine u Čakovcu, piše eMedjimurje.

Od same objave na službenim stranicama CZK-a pristizali su pozivi za rezervacije, no kako one nisu bile moguće jedino što je ostalo je čekati da se u 10 sati otvore vrata najvjernijim obožavateljima.

Svoje karte ponosno su držale Vlatka iz Varaždina i Vedrana iz Čakovca koje su ispred Centra za kulturu čekale od 6:15 sati, a ulaznice nisu kupile samo za sebe, već i za prijatelje i rodbinu.

- Došle smo među prvima, a već su nam rekli da su karte rasprodane, a pogotovo one u prvim redovima pa ne shvaćamo kakva je to organizacija. Uspjele smo dobiti tri ulaznice u donjem dijelu, a ostale su za balkon. Kupile smo ih za prijatelje iz Bosne i Hercegovine i Slavonije pa ćemo se svi ovdje okupiti 13. travnja - rekle su vjerne obožavateljice pozirajući veselo.

Brojni su oni koji danas nisu bili te sreće, već su ostali bez svojih ulaznica. No, utjeha za njih mogla bi biti obavijest iz Centra za kulturu Čakovec.

- Poštovana publiko, zbog velikog interesa održat će se još jedan koncert Đorđa Balaševića i to u nedjelju, 14. travnja u 20 sati. Prodaja karata isključivo na blagajni Centra za kulturu Čakovec! - kažu iz CZK Čakovec. 

 

Radno vrijeme blagajne
Ponedjeljak, utorak 10 - 12 i 16 - 20
Srijeda, četvrtak 10 – 12 i 18 – 20
Petak 10 – 12 i 16 - 20
Subota, nedjelja 15 - 20

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video