Vijesti / Scena

KONCERT PRED VALENTINOVO

DANAS U ARENI Miljenik žena Ivan Zak stiže pred varaždinsku publiku!

DANAS U ARENI Miljenik žena Ivan Zak stiže pred varaždinsku publiku!
Pro Art Media Varaždin

Nakon što je rasprodao zagrebačku Arenu, Ivan Zak svoj veliki nastup održat će i u varaždinskoj Areni uoči Valentinova...

Miljenik ženske publike, Ivan Zak, još će jednom pokazati koliko su njegove pjesme romantične i koliko svojim predivnim glasom može dotaknuti i izazvati silne emocije kod publike.

Nakon što je rasprodao zagrebačku Arenu, svoj veliki nastup održat će i danas u varaždinskoj Areni.

Posljednjim singlom 'Sama' za čiju je glazbu, tekst, aranžman kao i produkciju zaslužan sam Zak, pokazatelj je koliko publika vjerno iščekuje svaki njegov novi singl, kao i nastup. Odlično prihvaćena pjesma od strane publike i radijskih etera gdje je osvojio vrhove top lista dodatni su motiv glazbeniku u njegovom daljnjem radu.

Sam glazbenik ističe kako je jedan od glavnih 'krivaca' za Arenu Varaždinu, ali i druge koje planira aktualna pjesma 'Sama', ljubavna balada modernog svjetskog zvuka koja potvrđuje njegovu umjetničku zrelost.

7dd9d4053404f67c443e31ab0ec10c83.jpg?v=6

U varaždinskoj Areni vas očekuje neponovljivi doživljaj uz neke od njegovih najpopularnijih pjesama poput 'Tko mi te krade', 'Naučila si me', 'Laku noć', 'Bolja od najbolje' i mnogih drugih.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!