Vijesti / Scena

'GRAND FINALE'

KVIZ Održano finale kviza Sportska 5ica u Gossip baru, pobjednik ekipa Anthony Onlyarmy

KVIZ Održano finale kviza Sportska 5ica u Gossip baru, pobjednik ekipa Anthony Onlyarmy
Gossip bar

Proteklog vikenda u Gossip baru održano je finale sportskog kviza Sportska 5ica, a nova sezona počinje već 28. veljače.

 

U varaždinskom kraju gotovo da nema sportskog fanatika, tko nije čuo za Sportsku 5icu. Radi se popularnom sportskom kvizu, koji se održava u Gossip baru, a koji je prije nešto više od godine dana osmislio i poveo Filip Bišćević.

 

U subotu je održan završetak druge sezone, a nakon uzbudljivog Playoffa, u finalu je pobijedila ekipa Anthony Onlyarmy, koju čine sportski fanatici uglavnom iz ivanečko-lepoglavskog kraja. Oni su u finalu bili bolji od ekipe 1862 Bunić, a brončanu medalju osvojila je ekipa Metzelder Benza, ispred Donkey Hota.

 

Ništa manje 'vatreno' nije bilo niti razigravanje za peto mjesto, gdje su 'vječiti' rivali, ekipa Dribleri i pjesnici pobijedili FC Grimsby. Sedmo mjesto pripalo je ekipi Botta, osma je završila ekipa No Name, deveti su bili Kaj ne po lampi, dok je 10. mjesto pripalo ekipi Golf +.

Veliko finale kviza Sportska 5ica u Gossip baru Kviz Sportska 5ica Gossip bar

 

Posebna nagrada 'Odlikaško srce' pripala je ekipi Metzelder Benz, koja je bila na baš svakom kolu kviza u protekle dvije sezone.

 

Ukupno je druga sezona imala 15 regularnih kola, a potom playoff s velikim finalom na kraju. Bilo je jako uzbudljivo, a tijekom dvije sezone razvili su se brojni sportski rivaliteti, brojna prijateljstva, i kviz krasi odlična atmosfera.

 

A tko želi saznati kako je Jim Courier indirektno presudio finale, nek se pridruži u novoj sezoni kviza, koja počinje od 28. veljače.

 

Dobra sportska zabava je zagarantirana, a sve informacije možete dobiti u Gossip baru ili na Facebooku Gossip bara. A kako je izgledalo na finalu, možete pogledati u fotogaleriji.

 

>> FOTO Veliko finale kviza Sportska 5ica u Gossip baru

 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!