Vijesti / Scena

NASMIJETE SE DO SUZA

O PARENJU I RAZMNOŽAVANJU Nastup stand up komičara Pedje Bajovića 13. veljače u Maraschino Craft baru

O PARENJU I RAZMNOŽAVANJU Nastup stand up komičara Pedje Bajovića 13. veljače u Maraschino Craft baru
Maraschino Craft bar

Nakon kratke stanke i odmora od priprema i samog dočeka nove godine, ekipa TTS sport centra i Maraschino Craft bara ponovno kreće s već dobro poznatim stand-up večerima.

Seriju nastupa za ovu godinu otvara jedan od najboljih koji je ujedno i začetnik stand-up komedije na ovim prostorima, Pedja Bajović, s veoma ozbiljnom i intrigantnom temom koja muči većinu žena, a i mnoge muškarce, 'Muškarac o parenju i razmnožavanju'.

Nastup u Maraschino Craft baru održat će se u srijedu, 13. veljače, u 21 sat.

- Pedja vjerojatno nije najpotentniji, ali svakako jest najprepotentniji stand-up komičar u ovom dijelu svijeta. Jako se voli sebe ili se. Ima cvike, pa misli da je pametan. Nosi odijelo, pa misli da ima stila. Drži mikrofon, pa misli da je faca. A, najgore od svega, on misli - da misli! Priznaje i činjenicu da je bolje biti u pravu nego biti prvi. Ipak, svima voli glasno i jasno poručiti: Ko vas šiša, ja sam bio prvi! - stoji u najavi.

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u ovom dijelu svijeta. U svojoj karijeri, koja je započela 2005. godine, obišao je više od dvadeset zemalja svijeta te stotine gradova.

Za svoj rad je 2014. godine na manifestaciji Adria ComedyAwards u Skoplju, dobio i priznanje za najboljeg veterana.

Pedja je bio producent prvih nacionalnih turneja stand-up komedije u Hrvatskoj i BiH te prve regionalne stand-up turneje sa svojom geografsko-biografskom predstavom 'S nogu (Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)'.

- Turneje po prostoru bivše Jugoslavije njegova su specijalnost, a prema riječima jednog kolege 'nastupao je svuda gdje ima sijalica, a bogami i žarulja!' - atoji u najavi.

Sve informacije možete pronaći na službenoj stranici eventa.

- Karte su u prodaji pa požurite do recepcije centra po svoju jer vjerujemo da će brzo biti rasprodane - poručuju organizatori.

 

c23d11e5b65b1a446d183b1bbdec93c1.jpg?v=1

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!