Vijesti / Scena

MLADI GLAZBENIK

ROCK I POP Dubravko Leskovar objavio prvo samostalno glazbeno izdanje

ROCK I POP Dubravko Leskovar objavio prvo samostalno glazbeno izdanje
Dragutin Kliček

Kraća forma od albuma donijela je elektro-akustične aranžmane u žanrovskoj širini rocka, popa i folka, a Leskovar ih je objavio pod umjetničkim imenom Weber.

Dubravko Leskovar, mladi glazbenik iz okolice Varaždina, nedavno je objavio EP 'The Perfect Time' na kojem se nalazi šest pjesmama snimljenih u ljeto 2018. godine.

Kraća forma od albuma donijela je elektro-akustične aranžmane u žanrovskoj širini rocka, popa i folka, a Leskovar ih je objavio pod umjetničkim imenom Weber.

Glazbenik trenutno obitava u Rijeci, gdje se počeo ozbiljnije baviti muzikom i svojim pjesmama, a nastupao je na prošlogodišnjem izdanju Špancirfesta (Heroj ulice) te Porcijunkulova na kojem je svirao sa Slavkom Vincekom. Također, održao je par 'gaža' u kafićima po Varaždinu, Rijeci i Lepoglavi.

Pjesme s EP-ja nastajale su unazad posljednje dvije godine, a 'Alive' je bila prva koju je Weber napisao.

- Materijal sam snimao primarno iz razloga da dobijem studijsko iskustvo i da napokon vidim kako se sve to radi. Budući da je snimljeni materijal zvučao dobro, odlučio sam ga objaviti – rekao je Leskovar.

Pjesme su na engleskom jeziku, a glazbenik je najavio kako piše nove stvari na hrvatskom koje namjerava snimiti. EP u cijelosti možete poslušati na sljedećoj playlisti ili linku.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video