Vijesti / Scena

'HRVATSKA ADELE' NA DORI

Bernarda Brunović, rodbinski vezana za Svibovec, nastupit će na ovogodišnjoj Dori

Bernarda Brunović, rodbinski vezana za Svibovec, nastupit će na ovogodišnjoj Dori
YouTube screenshot

Bernarda Bruno, rodbinski vezana za Svibovec kraj Varaždin, jedno je od imena koje će se ove godine boriti za nastup na Eurosongu u Tel Avivu.

Objavljeno je 16 imena koja će ove godine nastupiti na glazbenom natjecanju Dora i boriti se za nastup na 64. Eurosongu, koji se ove godine održava u Tel Avivu.

Među imenima je i 26-godišnja Bernarda Bruno, potpunog imena Bernarda Brunović a nazvana i hrvatska Adele, rodbinski vezana za Svibovec kod Varaždina, koja je ove godine oduševila svojim nastupima u njemačkom izdanju glazbenog natjecanja The Voicea.

Bernarda Bruno na Dori će nastupiti s pjesmom I Believe in True Love.

Ostali natjecatelji su istarska kantautorica Elis Lovrić s pjesmom All I Really Want, Luka Nižetić s Amorero Brutalero, a natječe se i Neda Parmać sa svojim bendom Gelato Sisters i pjesmom Back to The Swing. 4 Tenora na Doru idu pjesmom Brod Bez Imena, Beta Sudar, koja se prošle godine pojavila na sceni, pjevat će Don't Give Up.

Tonči i Vjekoslava Huljić napisali su pjesmu za Domeniku Indigo, a Huljićevi su autori i pjesme Lorene Bućan koja je prošle godine oduševljavala u Voiceu Tower of Babylon. Iz Voicea također znamo Emu Gagro koja će pjevati pjesmu Redemption. Rock-sastav iz Umaga Manntra natječe se s In the Shadows, a mladi zadarski kantautor Jure Brkljača s pjesmom Ne postojim kad nisi tu iza koje stoji jedan od naših najvećih hitmejkera Miroslav Rus.

Lea Mijatović, koja je poznata kao bivša pjevačica Teške industrije, predstavit će pjesmu Tebi pripadam, a Lidija Bačić pjevat će Fayinu Tek je počelo. Jelena Bosančić nastupit će s Tell Mee, mladi Roko Blažević za kojeg mnogi smatraju da je trebao pobijediti u showu 'Zvijezde' nastupa s pjesmom Žaka Houdeka The Dream. Pobjednik prve sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić otpjevat će Vrijeme predaje. Kao rezervne pjesme izabrane su Don’t Say You Love Me pjevačice Tonke te Nisam to što žele Kim Verson koja je također 2010. pobijedila u talent-showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Od 16 pjesama koje ćemo čuti na Dori, sudeći po naslovima, njih devet na engleskom je jeziku.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!