Vijesti / Scena

UK TURNEJA

USPJEH Saša Maček bubnjat će s L.A. grupom Cheat Codes na turneji velikog Steve Aokija

USPJEH Saša Maček bubnjat će s L.A. grupom Cheat Codes na turneji velikog Steve Aokija
Facebook

Saša Maček bit će član DJ grupe Cheat Codes na njihovoj turneji, gdje će pratiti slavnog Stevea Aokija.

Bubnjar Saša Maček, našao je novi bubnjarski angažman, barem privremeno. Nastupit će kao član grupe Cheat Codes, koji čine trojica DJ-eva, od kojih je jedan Trevor Dahl, s kojim je Maček već surađivao.

 

Saša će svirati s Cheat Codes, koji će biti support band velikom Steveu Aokiju, u sklopu UK dijela njegove turneje Neon Future 2019. Koncerti će se održati u Londonu, Manchesteru, Glasgowu, Birminghamu, Leedsu, Newcastleu i Bristolu. 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cheat Codes je inače DJ grupa, kako se to popularno zove, osnovana prije nekoliko godina, osim Trevora Dahla, čine ga i Matthew Russell i Kevin Ford. Prvi hit bio im je pjesma 'Turn me on', potom su obradili staru stvar Salt N Pepa 'Sex', koja je odlično primljena od strane publike. Imali su nakon toga i uspješan singl 'No promises' s Demi Lovato, s kojom su i nastupali i na nekima od vodećih zabavnih TV emisija u SAD-u.

 

Britanska turneja će trajati od 14. do 23. veljače, bit će osam koncerata, a Saša će na svojem bubnju pratiti Cheat Codes.

 

- Ovo je za mene velika nagrada, radi svega onog što sam radio cijeli život, a to je najviše svirao. Zahvalan sam na ovoj prilici da mogu svirati sa Cheat Codes, jer je to band koji ima stotine miljune pregleda po youtubea, čije pjesme se nalaze na Billboardima širom svijeta. Veselim se svirati pred punim dvorana, svirati u punim arenama je za mene ispunjenje sna – istaknuo je Saša Maček.

 

Cheat Codes su inače pretežito stacionirani u Los Angelesu, gdje je boravio i Saša, pripremajući se za ove nastupe.

 

Najuspješnije sinlove Cheat Codesa možete pogledati na Youtube kanalu - CHEAT CODES (YOUTUBE KANAL)

 

 

6c0080573d5a9d4d2ce243505a486d73.jpg?v=2

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video