Vijesti / Scena

TRENUTAK ZA PAMĆENJE

OSTVARENJE SNOVA Benjamin Fabić iz Kotoribe zasvirao s Prljavcima na velikom koncertu u Varaždinu!

OSTVARENJE SNOVA Benjamin Fabić iz Kotoribe zasvirao s Prljavcima na velikom koncertu u Varaždinu!
Privatna arhiva

Prije koncerta, Benjamin nije ni slutio da bi tog dana mogao zasvirati zajedno s popularnim Prljavcima

Odličan koncert priredilo je Prljavo kazalište u srijedu, 26. prosinca u varaždinskoj Areni. Pred prepunom dvoranom odlično raspoloženi na najbolji mogući način obilježili su završetak svoje svjetske turneje i 40. obljetnicu sastava.

Vezana vijest:

Prljavo kazalište FINALE SVJETSKE TURNEJE Prljavo kazalište priredilo veliku feštu u ispunjenoj Areni, fanovi na nogama od prve pjesme i nisu štedjeli grla!

Mladen Bodalec, Jasenko Houra i ekipa napravili su odličnu atmosferu pred prepunom Arenom. Pred sam kraj koncerta, publika je tražila još, a Prljavci su se vratili na bis. Jasenko Houra animirao je publiku i najavio zadnju pjesmu, ‘Mi plešemo’. Mladi Benjamin Fabić iz Kotoribe nije ni slutio da će se tad ostvariti njegovi snovi.

Houra je pitao publiku zna li netko od njih svirati gitaru. Benjamin je bio u prvim redovima i odmah se javio.

- Prijatelji su pokazivali na mene i Prljavci su me pozvali na pozornicu. Dali su mi gitaru u ruke i s njima sam odsvirao pjesmu ‘Mi plešemo’. Dobio sam i trzalicu na poklon. Sve u svemu, to je bilo ostvarenje mojih snova - rekao nam je 19-godišnji Benjamin.

Mladi Benjamin i inače je strastveni glazbenik. Svira bubnjeve s također mladim glazbenicima Ericom Vidovićem i Davidom Vadasom, a kako nam je rekao, u petak imaju i koncert u Koprivnici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video