Vijesti / Scena

KONCERT

Prljavo kazalište danas nastupa u Areni i ostalo je još malo ulaznica - evo gdje ih možete kupiti

Prljavo kazalište danas nastupa u Areni i ostalo je još malo ulaznica - evo gdje ih možete kupiti
Matija Habljak/PIXSELL

Vrata dvorane službeno se otvaraju od 18:30. Organizatori mole posjetitelje da, zbog velikog interesa, na koncert dođu na vrijeme te da koriste gradsko parkiralište.

Danas navečer u Areni Varaždin, u 20 sati počinje koncert Prljavog kazališta. Prljavci po prvi puta u svojoj karijeri nastupaju u Areni pa će tako na najljepši način zaključiti svoju koncertnu turneju, kojom su proslavili bogatih 40 godina karijere, a sve to na 10 godina varaždinske Arene. Kao predgrupa nastupit će varaždinski punk-rock band Crna kronika.

Kako se ne bi stvarala dodatna gužva i nepotrebno čekanje, organizatori napominju kako se vrata dvorane službeno otvaraju od 18:30, a radi velikog interesa mole sve posjetitelje da na dugo očekivani koncert dođu na vrijeme te da koriste gradsko parkiralište.

Ulaznica je ostalo zaista još jako malo, a možete ih kupiti putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin - Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art; Čakovec - Caffe bar Parks, Paladin; Ivanec - Kavana Ivana; Novi Marof - Caffe bar Piccolo; Ludbreg -Caffe bar Rondo; Mursko Središće - Caffe bar Parks; Prelog - City bar; Palovec - Domino bar, BP Petrol; na blagajni Arene, koja će biti otvorena od 18 sati.

ed69d5a6ef5b42b250b43e37b0882f5d.jpg?v=1

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!