Vijesti / Scena

KONCERT

Prljavo kazalište danas nastupa u Areni i ostalo je još malo ulaznica - evo gdje ih možete kupiti

Prljavo kazalište danas nastupa u Areni i ostalo je još malo ulaznica - evo gdje ih možete kupiti
Matija Habljak/PIXSELL

Vrata dvorane službeno se otvaraju od 18:30. Organizatori mole posjetitelje da, zbog velikog interesa, na koncert dođu na vrijeme te da koriste gradsko parkiralište.

Danas navečer u Areni Varaždin, u 20 sati počinje koncert Prljavog kazališta. Prljavci po prvi puta u svojoj karijeri nastupaju u Areni pa će tako na najljepši način zaključiti svoju koncertnu turneju, kojom su proslavili bogatih 40 godina karijere, a sve to na 10 godina varaždinske Arene. Kao predgrupa nastupit će varaždinski punk-rock band Crna kronika.

Kako se ne bi stvarala dodatna gužva i nepotrebno čekanje, organizatori napominju kako se vrata dvorane službeno otvaraju od 18:30, a radi velikog interesa mole sve posjetitelje da na dugo očekivani koncert dođu na vrijeme te da koriste gradsko parkiralište.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznica je ostalo zaista još jako malo, a možete ih kupiti putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin - Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art; Čakovec - Caffe bar Parks, Paladin; Ivanec - Kavana Ivana; Novi Marof - Caffe bar Piccolo; Ludbreg -Caffe bar Rondo; Mursko Središće - Caffe bar Parks; Prelog - City bar; Palovec - Domino bar, BP Petrol; na blagajni Arene, koja će biti otvorena od 18 sati.

ed69d5a6ef5b42b250b43e37b0882f5d.jpg?v=1

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video