Vijesti / Scena

humanitarno&zabavno

KARAOKE SHOW Okupite prijatelje i dođite na najzabavniju humanitarnu akciju u Varaždinu!

KARAOKE SHOW Okupite prijatelje i dođite na najzabavniju humanitarnu akciju u Varaždinu!
Ilustracija

Dana 29. prosinca s početkom u 20 sati u Medinoj Škrinji započinje najbolji karaoke show, koji osim zabavnog elementa, ima i onaj humanitarni...

Rotaract klub Varaždin u suradnji s Medinom škrinjom i ovih blagdana organizira najzabavniju humanitarnu akciju u gradu.

Naime, dana 29. prosinca s početkom u 20 sati u Medinoj Škrinji započinje najbolji karaoke show, koji osim zabavnog elementa, ima i onaj humanitarni, budući da sav novac prikupljen od kotizacija odlazi u ruke onima kojima je to najpotrebnije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U konkretnom slučaju riječ je o prikupljanju novaca za kupnju računala kojeg ćemo donirati udruzi 'Zipka' koja udomljuje djecu i mlade Varaždinske županije, a djeluje od 2007. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja udomiteljstva.

Također, u suradnji s Kućom mogućnosti koja se bavi zbrinjavanjem mladih koji izlaze iz sustava socijalne skrbi uz program mentorstva s ciljem osamostaljenja, dio prikupljenih sredstava ovom akcijom, iskoristit ćemo za kupnju televizora koji im je prijeko potreban.

- Karaoke show biti će organiziran na principu nominacija, tako da očekujemo da povedete i svoje (ne)prijatelje, bili oni sjajni ili manje sjajni pjevači, te da ih nominirate. Ako želite nekog nominirati, u humanitarne svrhe donirat ćete iznos od 5 kuna, a ako osoba koju ste nominirali odbije prihvatiti nominaciju, mora u humanitarne svrhe donirati iznos od 10 kuna. Također, u suradnji s našim sponzorima, organizirali smo i nagrade za najbolje pjevače, ali i onog najgoreg među nama, a nagrada očekuje i onog najsimpatičnijeg koji će svima izmamiti osmijeh na lice - ističu organizatori.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video