Vijesti / Scena

ISPRAĆAJ&DOČEK

I ove godine ispratite Staru i dočekajte Novu godinu u Maraschino baru!

I ove godine ispratite Staru i dočekajte Novu godinu u Maraschino baru!
Maraschino bar

Na više od 550 kvadratnih metara koji uključuju Maraschino Craft bar i spojeni grijani šator, očekuje vas warm up već od 10 ujutro u ponedjeljak, 31. prosinca.

Osmu godinu zaredom, Maraschino Craft&Spirits bar i TTS Sport centar pozivaju vas na najveći ispraćaj Stare i doček Nove godine. Po običaju, bez pauze će se feštati gotovo 18 sati!

Na više od 550 kvadratnih metara koji uključuju Maraschino Craft bar i spojeni grijani šator, očekuje vas warm up već od 10 ujutro u ponedjeljak, 31. prosinca. Kada će biti završetak fešte ne znaju ni sami organizatori, ali pretpostavlja se u ranim jutarnjim satima sljedeće godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz bogatu ponudu pića, pobrinuli su se i za odličan glazbeni program pa tako prvi na scenu stupa legenda DJ Pucko, jedan od najboljih party DJ-eva u Hrvatskoj koji zagrijava atmosferu od 12 sati i ostaje s vama sve do kraja kao i proteklih 5 godina.

Od 19:30 pa sve do kraja dočeka uz DJ Pucka svirati će odličan Apokalipso Band iz Zagreba. Evergreen, pop, rock, funk i još nekoliko stilova zadovoljiti će i najzahtijevnije posjetitelje.

Apokalipso Band je baza odličnoj i poznatoj pjevačici Emini Arapović uz koju će vam zapjevati i njen kolega Marijan Monić, a ostala ekipa iz benda su redom vrhunski glazbenici s puno iskustva.

Ulaz na najveću feštu u gradu je, kao i prijašnjih godina, besplatan!

Ovo je dio programa i ponude, a sve informacije možete pronaći na službenom linku događaja.

9535749c5a1ca83517c645b52aef831c.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video