Vijesti / Scena

PLESNI STUDIO FEEL

Feelovci fantastični na International Dance Openu u Zagrebu, osvojili čak 7 zlatnih medalja!

Feelovci fantastični na International Dance Openu u Zagrebu, osvojili čak 7 zlatnih medalja!
Univerzalni Plesni studio Feel

Po prvi puta na natjecanju su bile grupe Feel Pinoko, djeca iz dječjeg vrtića Pinokio Varaždin, te Feelovci iz Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića iz Varaždinskih Toplica.

Jučer, u kasnim večernjim satima, članovi Univerzalnog plesnog studija Feel vratili su se iz Zagreba, gdje su nastupili na International Dance Openu, sa čak sedam zlatnih pehara!

Romana Ratkaj, licencirana voditeljica plesnih tehnika, ponovo je pokazala da se velikim radom može sve ostvariti, ponajviše snovi marljivih i hrabrih plesača njenog najbrojnijeg plesnog studija u Varaždinu i okolici te Varaždinskim Toplicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Feelovci su krcati s nastupima i natjecanjima do kraja ove čitave plesne sezone! Ne stajem s organizacijom svega, zaslužili su! - ponosno je izjavila trenerica i koreografkinja Romana Ratkaj.

Po prvi puta na natjecanju su bile grupe Feel Pinoko, djeca iz dječjeg vrtića Pinokio Varaždin, te Feelovci iz Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića iz Varaždinskih Toplica. U kategoriji Show Dance osvojili su zlata.

Grupe Feel Myself pod vodstvom Melani Novoselec te grupa dječaka Born To Feel pod vodstvom Damira Kačarevića također su osvojili zlato.

Nastup Univerzalnog Plesnog studija Feel na International Dance Openu u Zagrebu Univerzalni Plesni studio Feel

Feel Cicibani uz zlato osvojili su osmjeh žiria, dok su Feel Mega Cicibani svojom originalnošću rasturili konkurenciju iz Osijeka.

Djevojke iz Feel The Best grupe, na natjecanju su premijerno otplesale koreografiju u stilu MTV commerciala s kojom će iduće sezone otići na veliko natjecanje u Opatiju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video