Vijesti / Scena

SAMO ZA EMEDJIMURJE I VARAŽDINSKI

VIDEO Veliki koncert Ivana Zaka: 'Pozivam vas da se 9. veljače u Areni Varaždin družimo uz moje najveće hitove'

VIDEO Veliki koncert Ivana Zaka: 'Pozivam vas da se 9. veljače u Areni Varaždin družimo uz moje najveće hitove'
Screenshot

- Svim čitateljima želim sretan, blagoslovljen Božić, kao i uspješnu novu godinu te da ostvarite želje koje možda još do sada niste - kazao je Ivan Zak...

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, Ivan Zak, najavio je na novinarskoj konferenciji u zagrebačkom Hotelu Antunović početak jednog novog perioda, ali i svojevrsni nastavak turneje koja obuhvaća velike dvorane diljem Hrvatske.

varaždinskoj Areni, 9. veljače 2019., održat će veliki koncert za sve svoje obožavatelje, a to je ujedno bila prilika da se prisjeti cijele 2018. godine, ali i velikog koncerta u zagrebačkoj Areni iz 2017.

Vezana vijest:

Ivan Zak, najava koncerta u Varaždinu KONCERT ZA ZALJUBLJENE Ivan Zak najavio veliki koncert u Areni Varaždin uoči Valentinova!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koncert će se dogoditi uoči Valentinova, što je samo po sebi neka tradicija, ali kako kaže Zak, uz varaždinsku, u budućnosti će se okrenuti i koncertima u ostalim hrvatskim Arenama.

Čitateljima online medija Varaždinski.hr i eMedjimurje.hr popularni pjevač uputio je poruku.

- Svim čitateljima želim sretan, blagoslovljen Božić, kao i uspješnu novu godinu te da ostvarite želje koje možda još do sada niste - kazao je, ujedno pozivajući na koncert.

- Pozivam vas 9. veljače u Arenu Varaždin da se družimo uz moje najveće hitove.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video