Vijesti / Scena

ADVENT NA STANČIĆU

LAMPIONI DOBRIH ŽELJA Na Stančiću 22. prosinca puštanje lampiona dobrih želja, koji se mogu nabaviti već sada

LAMPIONI DOBRIH ŽELJA Na Stančiću 22. prosinca puštanje lampiona dobrih želja, koji se mogu nabaviti već sada

U sklopu Adventa na Stančiću iduće subote (22.12.) bit će održano i puštanje lampiona dobrih želja, a skupljeni novac donirat će se zakladi Vita, čiji je osnivač Varaždinska županija.

U organizaciji agencije PRLady, u sklopu Adventa, u subotu 22. prosinca, s početkom u 18 sati u zrak će odletjeti stotine lampiona dobrih želja, kao pomoć za djecu oboljelu od malignih i drugih teških bolesti, a pozivaju sve zainteresirane Varaždince, i druge, da se pridruže akciji, i naruče svoje lampione i ranije. 

Puštanje lampiona dobrih želja bit će na Stančićevom trgu, skupljeni novac od donacije, donirat će se zakladi Vita, čiji je osnivač Varaždinska županija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Počelo je najljepše doba godine, doba darivanja, opraštanja i pomaganja, a
želja nam je bila da dio cijele ove naše Božićne priče bude jedna donatorska akcija. Dječji osmjeh trebao bi biti svakodnevica svih nas te oplemenjivati život veseljem, radošću i toplinom. Potaknimo osmijehe i vratimo nadu na lica mališana i njihovih roditelja - ističe Martina Pakšec, iz agencije PRLady.

Lampioni se mogu naručiti i ranije, a mogu se pronaći svakog dana od 17-21 sat u Christmas House My way na Stančićevom trgu ili u tvrtci Festivo, Jalkovečka 77 kod Salusa.

Za sve one koji neće biti u mogućnosti doći svoje donacije mogu uplatiti i direktno na broj računa Zaklade Vita:

J&T d.d. banka Varaždin - 2489004-1131206233

IBAN - HR7524890041131206233

Svi koji ne stignu nabaviti svoj lampion, mogu doći pogledati ovu vizaulnu atrakciju, a moći će se ugrijeti kuhanim vinom ili počastiti bogatom ponudom ugostitelja na Stančićevom trgu. Sve to, uz dobru atmosferu, glazba u pozadini te nezaobilazne grijalice.

U slučaju lošeg vremena ili jakog vjetra događaj će se odgoditi za 23. prosinca u istom terminu.

Organizatori pozivaju sve koji će doći da svoje lampione nabave na vrijeme te da dođu bar 30-ak minuta prije, kako bi zauzelo svoja mjesta za puštanje lampiona.

Zbog sigurnosnih mjera trajanje samog puštanja neće biti duže od 30 minuta, a organizatori mole sve građaned da lampione ne puštaju nigdje osim na Stančićevom trgu. 
d05bbc0de2cfeb10b9788a02c78f841d.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video