Vijesti / Scena

RTL-OV SHOW

ZVIJEZDE Dramatično do samog kraja: U sljedeći krug prošli i Gabriela, i Marta, i Danijel!

ZVIJEZDE Dramatično do samog kraja: U sljedeći krug prošli i Gabriela, i Marta, i Danijel!
RTL

Gabriela i Marta izravno su prošle u sljedeći krug, dok je Danijela čekalo dodatno odmjeravanja snaga u acapella natjecanju. I prošao je! U najboljih 10 tako ostaju i Gabriela, i Marta, i Danijel!

Večerašnja emisija RTL-ovih Zvijezda ugostila je i troje natjecatelja iz varaždinskog kraja koji su ušli u najboljih 12. To su Gabriela Hrženjak (20) iz Vinice, Marta Strmečki (17) iz Ivanca i Danijel Kranjec (26) iz Topličice.

Bilo je dramatično sve do samoga kraja. Gabriela i Marta izravno su prošle u sljedeći krug, dok je Danijela čekalo dodatno odmjeravanja snaga u acapella natjecanju. I prošao je! U najboljih 10 tako ostaju i Gabriela, i Marta, i Danijel!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kandidati su pripremili solo i grupne nastupe, a žiri i gledatelje odlučili su razveseliti svojim verzijama najpoznatijih božićnih pjesama.

Tako su Gabriela Hrženjak, Lorena Bućan, Noa Rupčić i Roko Blažević emisiju otvorili pjesmom Srebrnih krila i prijatelja 'Božić dolazi'

U drugome grupnome nastupu pjesmu 'Santa Baby' Earthe Kitt pjevale su Marta Strmečki, Ilma Karahmet, Anamarija Mikulić i Gabrijela Holjevac.

Naposljetku, treći grupni nastup donio je pjesmu Fantoma 'Sretan Božić svakome', a izveli su je Danijel Kranjec, Hrvoje Krištović, Renato Zahirović i Siniša Vidović. 

U pojedinačnom dijelu Gabriela Hrženjak izvela je pjesmu 'O Holy Night', koju izvodi Mariah Carey, i za to dobila 24 boda. Njezin nastup pogledajte OVDJE.

407569ad61ce344b4384174b7b58fe44.jpg?v=2

- Ti imaš sve, petica vokalno, petica dojmovno, ali ja bih da nas sljedeći put i emotivno satreš. Fali ti ono malo da pomakneš planine - bio je jedini Jacquesov prigovor, zbog kojeg je Gabrieli jedini dao ocjenu 4.

Marta Strmečki pjevala je pjesmu 'Dvije zvjezdice' od Tajči i dobila ukupno 23 boda. Njezin nastup pogledajte OVDJE.

01ac96e81a0aad0e892377f294b194d3.jpg?v=2

- Nisi me razvalila, nisi me otpuhala. Malo mi je falilo za odličan - bio je komentar Petra Graše.

- Meni si bila super. Slatka si k'o mala kremšnitica koja pjeva - rekla joj je Andrea Andrassy.

Danijel Kranjec izveo je 'Does Your Mother Know' od Abbe. Njegov nastup pogledajte OVDJE.

73a27c1b94f25f2f2d974fa80f342ecc.jpg?v=2

U raspravi oko njegovog nastupa uspjeli su se posvađati Tonči Huljić i Jacques Houdek. Jacques je čak i napustio show, ali se nakon određenog vremena ipak vratio. 

Za svoju izvedbu Danijel je dobio ukupnu ocjenu 19.

- Nije to što si zaboravio tekst, nego nastup nije imao energije - ocijenila je Nina Badrić.

- Dala sam ti 5, što je totalno nerealna ocjena. Ti možeš puno bolje i ja sam te nagradila za trud. Kao glas naroda ja mogu dati 5 - obrazložila je svoju ocjenu Andrea, što je ponovo izazvalo Jacquesovu reakciju. 

To je nastojao 'prerezati' Grašo.

- Mi ne biramo najboljeg pjevača, biramo zvijezdu. Bio si dobar, nije bila jednostavna pjesma, ali to je i izazov za pjevača. Nisi bio grozan, nisi bio odličan - rekao je Grašo.

Ipak, acapella 'pripetavanje' bilo je uspješno za Danijela. Otpjevao je pjesmu 'Trebam nekoga' Petra Graše i osigurao nastup u najboljih deset.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video