Vijesti / Scena

VARTEKSOV PETAK

NK Varteks slavi naslov jesenskog prvaka 7. prosinca uz 'Varteksov petak' u Mea Culpi

NK Varteks slavi naslov jesenskog prvaka 7. prosinca uz 'Varteksov petak' u Mea Culpi
NK Varteks

Iz NK Varteks pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na svojevrsnom božićnom domjenku, gdje će proslaviti naslov jesenskih prvaka uz TS Taliri i dobru zabavu

Ovog petka, 7. prosinca, u Mea Culpi u Varaždinu održat će se tradicionalni 'Varteksov petak' s početkom u 19:30 sati.

'Varteksov petak' je već tradicionalan spontan događaj koji okuplja brojne navijače i simpatizere kluba, kojima se ovog petka nudi prilika za posljednje ovosezonsko druženje s upravom i igračima NK Varteks.

Prošlogodišnji event prošao je u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi uz brojne zabavne trenutke, a događaji sa zabave zadržali su se kao tema brojnih priča još danima nakon održavanja.

Ništa manje ne očekuje se ni ovog petka, kad će se za odličnu glazbenu podlogu u Mea Culpi pobrinuti TS Taliri, a kako biste osigurali svoje ulaznice donacijom od 100 kuna, javite se u Facebook poruke NK Varteks. Određeni broj ulaznica bit će dostupan i na ulazu, a ulaznica uključuje aperitiv, finger food, vino te mineralnu vodu.

Fotografija NK Varteks.

Iz kluba pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na svojevrsnom božićnom domjenku, gdje će još jednom proslaviti naslov jesenskih prvaka, kojim se NK Varteks okitio prije koji tjedan, ali i proslaviti pojedinačna nagrada Tihomira Šoštarića, koji se sa 17 postignutih pogodaka u 15 kola prometnuo u prvog strijelca lige.

Sve to i mnogo više razlog su za slavlje, kojeg neće nedostajati ovog petka, 7. prosinca, s početkom u 19.30 sati, kada započinje još jedan 'Varteksov petak' u Mea Culpi.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!