Vijesti / Scena

NAJLJEPŠE DOBA GODINE

VIDEO Zsa Zsa, Stoka i LayZ lansirali novi singl 'Božić je!'

VIDEO Zsa Zsa, Stoka i LayZ lansirali novi singl 'Božić je!'
PR foto

- Svatko od nas je radio na svojoj dionici, pa sam tako ovaj puta i ja dobila priliku da vam pokažem autorske sposobnosti, te sam autor svoje melodije i teksta, a zbog toga sam posebno sretna - ističe Zsa Zsa.

- Nakon devet mjeseci pauze, nova pjesma je napokon tuuu! Ovo je nešto što sam dugoo priželjkivala - imati pjesmu s reperom, a sad nije samo jedan, već su dva. I ne znas koji je bolji - Stoka & LayZ! - objavila je Zsa Zsa na svom Facebook profilu.

- Druga želja mi je bila snimiti nesto božićno pošto sam naaajveći ljubitelj blagdana ikad! I eto, ako nešto dovoljno želiš, očito i privučeš! Sad još želim da se i vama svidi - istaknula je ova mlada glazbenica, dodavši da je srce 'utkano' u pjesmu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Svatko od nas je radio na svojoj dionici, pa sam tako ovaj puta i ja dobila priliku da vam pokažem autorske sposobnosti, te sam autor svoje melodije i teksta, a zbog toga sam posebno sretna. Naravno, ništa ne bi bilo moguće bez profesionalnih savjeta i prijedloga Gorana Kovačića!

- Hvala cijeloj ekipi JoomBoos na dobroj ekipi i trudu, thanks moji dragi Rubikon Sound Factory što uvijek podržavate moje projekte i hvala ti Stoka što si me pozvao u svoj božićni tim! Mislim da ce mi ovaj Božić zbog toga biti ludilo. Ekipica, uživajte i ne zaboravite probuditi onu malu klinku/klinca u sebi, sad je to doba - kazala je Zsa Zsa.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!