Vijesti / Scena

ADVENT U VARAŽDINU

KLIKOM PO ADVENTU Trio Decoro dobro zagrijao, oraspoložio i rasplesao Varaždince

KLIKOM PO ADVENTU Trio Decoro dobro zagrijao, oraspoložio i rasplesao Varaždince
Varaždinski.hr

Bio je to prvi koncert na Korzu u sklopu Adventa u Varaždinu. Niz svirki otvorio je jučer na Stančićevom trgu Zack Dust, a danas navečer na Korzu nastupa Marko Tolja, tijekom čijeg koncerta će se održati i doček za izbornika hrvatske teniske reprezentacije Željka Krajana.

Veselo je danas prijepodne bilo na varaždinskom Korzu. Prva subota u sklopu manifestacije u Advent u Varaždinu donijela je svirku sastava Trio Decoro. 

Čini se da su djevojke uspjelo dobro zagrijati i oraspoložiti Varaždinke i Varaždince, na Korzu se i zaplesalo uz taktove njihove glazbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bio je to prvi koncert na Korzu u sklopu manifestacije Advent u Varaždinu.

Vezana vijest:

Advent u Varaždinu POČELO JE! ADVENT U VARAŽDINU Donosimo detaljan pregled svih programa i sadržaja, pronađite nešto za sebe!

Niz svirki otvorio je jučer na Stančićevom trgu Zack Dust, a danas navečer na Korzu nastupa Marko Tolja, s početkom u 19 sati.

Tijekom njegova koncerta bit će održan i doček za izbornika hrvatske teniske reprezentacije Željka Krajana, koji je Hrvatsku odveo do velikog uspjeha, titule osvajača Davisova kupa. 

Nakon toga, u nedjelju, 2. prosinca, na Stančićevom trgu nastupit će Irma Dragičević.

KLIKOM PO ADVENTU Trio Decoro rasplesao Varaždince u hladno prijepodne Trio Decoro na Adventu u Varaždinu

A vikendi koji slijede donose nova imena, kao što su Natali Dizdar, Beatles Revival Band, U pol 9 kod Sabe i mnogi drugi. 

To je, naravno, tek dijelić sadržaja koji nas čeka u sklopu Adventa u Varaždinu ove zime. Ukupno će u tjednima koji dolaze biti održano više od 70 različitih programa.

Kakva je atmosfera danas prijepodne vladala na glavnom varaždinskom trgu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video