Vijesti / Scena

GLAZBENA POSLASTICA

Dođite 30. studenog u varaždinski HNK na premijeru mjuzikla 'Glazba srca mog' i podržite mlade i talentirane glazbenike

Dođite 30. studenog u varaždinski HNK na premijeru mjuzikla 'Glazba srca mog' i podržite mlade i talentirane glazbenike
Glazbena škola u Varaždinu

Mladi su glazbenici školske klupe zamijenili kazališnim daskama te se spremno prihvatili izazova koji im je otvorio vrata u jedan potpuno novi svijet...

Samo nas dan dijeli do praizvedbe mjuzikla Ivana Josipa Skendera i Marijane Nole 'Glazba srca mog' nastalog u koprodukciji Glazbene škole u Varaždinu i Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu.

- Mjuzikl koji je nastao kao poklon Školi povodom njene obljetnice, djelo je bivšeg učenika Ivana Josipa Skendera, eminentnog mladog skladatelja i dirigenta. Ivan Josip ističe kako je put glazbenika često ispunjen nerazumijevanjem i podcijenjivanjem, ali da entuzijazam mladih ljudi koji sudjeluju u projektu daje optimizam i energiju i 'odraslima' - stoji u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mladi su glazbenici školske klupe zamijenili kazališnim daskama te se spremno prihvatili izazova koji im je otvorio vrata u jedan potpuno novi svijet.

Svakodnevne probe svojim im je savjetima olakšala mlada redateljica Marina Pejnović i suradnja sa etabliranim kazališnim glumcima kao i iskusnim koreografima i kostimografima.

Izvedba mjuzikla 'Glazba srca mog' prava je glazbena poslastica čija će se svjetska premijera očekuje u petak, 30. studenog, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu s početkom u 19.30 sati.

Podržite mlade i talentirane glazbenike i na izvedbama mjuzikla 1., 2., 3. i 4. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 18 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video