Vijesti / Scena

IDE U DALJNJI KRUG NATJECANJA

TEŠKA ODLUKA Nina Badrić odlučila da u 'Zvijezdama' ostaje Gabriela Hrženjak!

- Ovo je po meni do sada najbolje pogođena pjesma za osobnosti, komentirao je Grašo njihov nastup, a Nini je bilo jako teško odlučiti tko ide dalje.

Mentori Petar Grašo i Jacques Houdek odabrali su 11-ero kandidata koji nastavljaju borbu za najboljeg, a Nina Badrić i Tonči Huljić bili su na redu ove subote.

Lora Breški, natjecateljica iz Huljićeva tima nije izborila nastavak natjecanja, a Ninin par bili su Gabriela Hrženjak i Luka Brščić, a otpjevali su pjesmu koju u duetu pjevaju Josh Groban i Celine Dion, 'The Prayer'.

Vezana vijest:

Lora Breški Zvijezde GLAZBENI SHOW VIDEO Lora Breški ipak nije uspjela izboriti nastavak natjecanja u glazbenom showu 'Zvijezde'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovo je po meni do sada najbolje pogođena pjesma za osobnosti, komentirao je Grašo njihov nastup, a Nini je bilo jako teško odlučiti tko ide dalje.

- Ne mogu se odlučiti, meni je ovo jako emotivno - rekla im je mentorica te zamolila produkciju da joj na kraju showa dopuste da donese odluku jer ne zna koga bi poslala dalje.

Nina je na kraju showa morala odlučiti tko iz njezinog tima između Luke i Gabriele ide dalje, a odlučila se za Gabrielu.
 
U sljedećoj fazi natjecanja, koje je na programu na RTL-u idući vikend, mentori će morati od 21 kandidata ostaviti samo njih 12. Koji će to natjecatelji biti, gledatelji će saznati idući petak i subotu.

> VIDEO Marta Strmečki izborila nastavak natjecanja u 'Zvijezdama'

> IDE DALJE! Danijel Kranjec snašao se odlično pjevajući zahtjevnu pjesmu 'Zar više nema nas'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video