Vijesti / Scena

ŽESTOKO

VIDEO Varaždinski band Cold Snap objavio spot za singl 'Fallen Angels'

VIDEO Varaždinski band Cold Snap objavio spot za singl 'Fallen Angels'
Cold Snap

Spot je sniman s pet kamera, live, na jednom od najvećih koncertnih performansa Cold Snapa u Varaždinu, na jubilarnom 20. izdanju Špancirfesta.

Varaždinski metal band Cold Snap objavio je novi spot za singl 'Fallen Angels' koji se nalazi na njihovom najnovijem studijskom albumu 'All Our Sins' kojeg su izdali u srpnju ove godine za jednu od najvećih metal izdavačkih kuća u Europi- Arising Empire!

Za svoj najnoviji video spot, koji je u samo pet dana pogledan više od 60 tisuća puta, a za koji same pohvale u komentarima stižu iz cijelog svijeta, dečki iz banda kažu: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zar ne možete vidjeti da smo mi svi zapravo pali anđeli? Ovaj je pjesma namijenjena svima onima koji svakodnevno traže sami sebe, bore se s depresijom, ponekad se osjećaju zaboravljeno, napušteno i razočarano od strane društva.

Spot je sniman s pet kamera, live, na jednom od najvećih koncertnih performansa Cold Snapa u Varaždinu, na jubilarnom 20. izdanju Špancirfesta. Obzirom da se radi o rodnom gradu Cold Snapa, koji je upravo tu na domaćem terenu i započeo svoju priču prije punih 15 godina, radi se jednoj velikoj odi zahvale rodnom gradu i njegovom najvećem festivalu.

Članovi benda Zoran Ernoić, Dorian Pavlović, Zdravko Lovrić i Dario Sambol, predvođeni Janom Kerekešom, uz pratnju bivšeg člana Cold Snapa Dariom Bergom, ovim su videom ovjekovječili jedan od svojih najenergičnijih nastupa u Hrvatskoj.

- Želimo se zahvaliti svim našim divnim fanovima koji su stigli iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine, koji su nesebično podijelili s nama svoju, za nas inspirativnu energiju, u vrlo snažnim moshpitovima, circlepitovima i wallofdeathu, a posebno nam je drago što su uz nas bili brojni suporteri od samih početaka Cold Snapa - poručili su.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video