Vijesti / Scena

SEX I GRAD STIŽE U VARAŽDIN

NE PROPUSTITE! Urnebesna hit predstava 'Balkanski Sex i grad - Čipka i čokolada' 5. prosinca u Kinu Gaj

NE PROPUSTITE! Urnebesna hit predstava 'Balkanski Sex i grad - Čipka i čokolada' 5. prosinca u Kinu Gaj
'Balkanski Sex i grad - Čipka i čokolada'/Facebook stranica

Predstava je osmišljena kao balkanski Sex i grad u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života...

U srijedu, 5. prosinca, u varaždinskom Kinu Gaj održat će se predstava 'Balkanski Sex i grad - Čipka i čokolada'.

Predstava počinje u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava je osmišljena kao balkanski Sex i grad u kojem plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života.

Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu, koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu.

- Američka serija 'Seks i grad' osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sada i naša regija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku - stoji u najavi

Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

- Njih dvije vode potpuno drugačiji  život ,a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim hitovima iz bivše Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i odvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom - stoji u najavi.

Cijena ulaznica je 70 kuna, a mogu se kupiti preko eventima.

Prodajna mjesta u Varaždinu su Caffe bar 'Time Out', Arena Varaždin, Exclusive Change, Suvenirnica, Tisak kiosci, Petrol BP, Tobacco Shop - Net Korzo Vž.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video