Vijesti / Scena

GLAZBENI SAJAM

LOOP Sajam rabljene glazbene opreme uz atraktivan popratni sadržaj u Metalcu u nedjelju 25.11.

LOOP Sajam rabljene glazbene opreme uz atraktivan popratni sadržaj u Metalcu u nedjelju 25.11.
LOOP glazbena klinika

U čakovečkom Metalac Industrial Baru u nedjelju će se održati jedinstveni događaj za sve glazbenike pod nazivom 'Sajam rabljene opreme'.

Ovaj događaj će trajati od 15:00 do ponoći, u nedjelju (25. studenog), a radi se o događaju koji objedinjuje sajam rabljenih glazbenih instrumenata i opreme, glazbene radionice s poznatim glazbenicima, radionice sviranja za djecu i početnike te zanimljiv glazbeni program.

 

Sajam se održava u organizaciji LOOP glazbene agencijeTvrtka LOOP d.o.o. ove godine obilježava 5 godina poslovanja. LOOP-ov music shop se na tržištu pozicionirao kao jedna od najaktivnijih malih tvrtki koje se bave maloprodajom rabljenih i novih glazbenih instrumenata, glazbene opreme i svega vezanog uz glazbu i muziciranje.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz inovativan model zamjene rabljene opreme za bilo što drugo novo ili rabljeno iz asortimana u LOOP music shopu, mnogi su kupci kroz 5 godina koristili ovu mogućnost zamjene, te je tako s vremenom stvorena respektabilna kolekcija kvalitetne rabljene opreme i glazbenih instrumenata, koja se konstantno mijenja i nadopunjuje novim primjercima.

 

Sajam rabljene opreme

Ideja sajma rabljenih glazbenih instrumenata i glazbene opreme se upravo temelji na omogućavanju pristupa svima zainteresiranima velikom broju izuzetno zanimljivih primjeraka instrumenata i opreme, koji uglavnom zbog nedostatka fizičkog prostora u LOOP music shopu u Vrazovoj 6 u Varaždinu, uglavnom nisu svi dostupni za pogledati i isprobati uživo, na jednom mjestu.

 

U ponudi će se na lokaciji naći gitare, bass gitare, klavijature, bubnjevi, pojačala, DJ program, razglasna oprema i čitav niz druge glazbene opreme i instrumenata od manje poznatih pa sve do vodećih svjetskih proizvođača poput Fender, Gibson, Yamaha, Marshall, Mesa Boogie, Hughes&Kettner, Ibanez i tako dalje.

 

Tijekom sajma LOOP glazbena agencija priprema čitav niz pogodnosti za kupce na sajmu u vidu posebnih, ekstra povoljnih cijena izloženih primjeraka, popusta za programe edukacije u LOOP glazbenoj klinici, pa sve do popusta za kupnje novih instrumenata i opreme u shopu u Vrazovoj 6, Varaždin i putem webshopa na www.loop.hr.

 

Svi kupci na sajmu će dobiti i vouchere za besplatne sate edukacije u Glazbenoj Klinici.

 

Prateći glazbeni program i glazbene radionice

Ovo je prvi u nizu ovakvih događaja u organizaciji LOOP glazbene agencije, koji između ostalog ima za cilj ponuditi i zanimljiv paralelni program aktivnosti s naglaskom na sve što LOOP grupa radi: od edukacije za djecu, početnike i napredne glazbenike u okviru Glazbene Klinike, pa sve do poslova najma razglasa, scenske rasvjete, posredovanja za glazbenike i naručitelje glazbeno-scenskih sadržaja, event managementa i organizacije događanja po principu „one stop shop“ i „ključ u ruke“.

 

Detaljan program događanja će biti objavljen na internetskim stranicama www.loop.hr i na službenim Facebook stranicama Loop glazbena agencija i Loop Glazbena Klinika, a svi detalji su dostupni i u službenom Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/268581603850892/.

 

Od glazbenog programa izdvajamo nastupe bendova Drugi program i jamIT/Fakustix te posebnog gosta iznenađenja. Program radionica će obuhvatiti radionice električne gitare, klavira, bubnjeva i pjevanja za djecu i početnike, a glazbenici će imati priliku poslušat i fantastičnog Ivana Ivankovića i njegovu gitarističku kliniku, te naučiti ponešto o naprednim tehnikama sviranja električne gitare.

 

Idealna lokacija za ovakav tip događanja je upravo METALAC Industrial Bar, koji nudi prekrasno uređen ambijent uz fantastičnu infrastrukturu, vrhunski opremljen veliki izložbeno-koncertni prostor i ugodnu prijateljsku atmosferu.

d1bb2e4d3cd97e91ca281acbf3fbcda6.jpg?v=1

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video