Vijesti / Scena

SUBOTOM U 21 NA RTL-U

ZVIJEZDE Danas novih desetero kandidata, među njima i dvije djevojke iz varaždinskog kraja!

ZVIJEZDE Danas novih desetero kandidata, među njima i dvije djevojke iz varaždinskog kraja!
RTL

Upoznajte Martu Strmečki iz Ivanca i Nataliju Zrinski iz Brezničkog Huma i pogledajte njihove nastupe večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Pjevački talent-show 'Zvijezde' RTL Televizije nastavlja se danas, 10. studenoga, u 21 sat. 

Žiri koji čine Nina Badrić, Andrea Andrassy, Jacques Houdek, Tonči Huljić i Petar Grašo od desetero kandidata izabrat će one najbolje i najtalentiranije koji će nastaviti svoj put prema zvijezdama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među njima su i dvije djevojke iz varaždinskog kraja - Marta Strmečki iz Ivanca i Natalija Zrinski iz Brezničkog Huma.

Marta Strmečki ima 17 godina i dolazi iz Ivanca. Od organizatora doznajemo da obožava životinje i u svom domu ima pravi mali zoološki vrt, pse, mačke i zeca.

Kad je bila mala, njezin je tata u njihov dom donosio najrazličitije životinje. Iako se mama isprva protivila tomu, popustila je kad je vidjela s kakvim se veseljem Marta brine o njima.

Kao dijete željela je biti veterinarka, no danas sve više razmišlja o glazbenoj karijeri.

Kratko je pjevala u zboru i nastupila na nekoliko natjecanja. Danas pjeva u ženskom sastavu Kaliope, a najviše voli solo dijelove i višeglasja.

Bezbrižne tinejdžerske dane Natalije Zrinski iz Brezničkog Huma nenadano je prekinuo samo jedan telefonski poziv. Početkom ove godine, naime, operirala je rak kože i sada na svojim obrazima nosi ožiljke koji je na to podsjećaju. 

- Jedan dan doktorica je zvala na telefon. Nije htjela govoriti detalje, samo da hitno moram na operaciju. Mislili smo da je riječ o običnoj cisti, no kasnije smo doznali da je riječ o karcinomu - priča ova hrabra djevojka. - Mislila sam da je moj život gotov jer teško je prihvatiti činjenicu da si bolestan sa samo 17 godina, a posebice da se radi o tako teškoj bolesti.

Usprkos teškim životnim bitkama i bolesti s kojom se morala suočiti, danas ne skida osmijeh s lica. Njezina obitelj najveća joj je podrška, a glazba i stihovi bili su uz nju čitavo vrijeme i pomogli joj da se osjeća bolje onda kad joj je bilo najteže.

Na prijavu u 'Zvijezde', priča, potaknula ju je želja za novim iskustvom, ali i znatiželja, jer želi vidjeti kako je to nastupati pred toliko puno gledatelja, no o velikoj glazbenoj karijeri ne razmišlja. 

Natalija je danas učenica četvrtog razreda srednje škole za medicinske sestre, a nakon bolesti koju je pobijedila, odlučila je i studirati medicinu. 

- Volim pomagati ljudima. Kad su oni sretni, onda sam i ja sretna - naglašava.

Osim pjevanja, ova pozitivna i svestrana djevojka ima još jedan zanimljiv hobi koji je u njezinoj obitelji već postao prava tradicija, a nju izrazito veseli – gađanje glinenih golubova! 

- Ljubav prema tom hobiju prenijeli su mi svi iz moje obitelji, zato što sam stalno odlazila s njima na razna natjecanja. Privukla me činjenica što se tek malen broj žena u Hrvatskoj bavi tim sportom. Vrlo je zanimljivo, no zahtijeva veliku količinu snage i energije - ističe Natalija, koja je danas jedna od desetak žena kojima to polazi za rukom.

- Danas živim iz dana u dan, baš kako želim - kaže ova 17-godišnjakinja, kojoj će najvatrenija navijačica tijekom nastupa u 'Zvijezdama' biti njezina baka, koju smatra najboljom prijateljicom i najvažnijom osobom u životu. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video