Vijesti / Scena

VELIKA FEŠTA

NE PROPUSTITE Maraschino Craft bar ove subote slavi deveti rođendan, a zvijezde večeri su Jurica Pađen i Aerodrom

NE PROPUSTITE Maraschino Craft bar ove subote slavi deveti rođendan, a zvijezde večeri su Jurica Pađen i Aerodrom
TTS

- Kao i svake godine do sad, ulaznica se na rođendan Maraschino Craft bara i TTS Sport centra ne naplaćuje, a pozvani su svi - poručuju organizatori...

Maraschino Craft bar i TTS Sport centar u subotu, 3. studenog, slave velikih 9. godina postojanja.

Već tradicionalno, Maraschino Craft bar i TTS na svoj rođendan zovu velika imena hrvatske estrade, a ove godine zvijezde večeri su Jurica Pađen i Aerodrom, legendarni bend novog vala čije pjesme znaju i stari i mladi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rođendanski party počinje ovu subotu u 21 sat kad će atmosferu zagrijati DJ Krnya hitovima iz 80-ih i 90-ih uz koje ne možete ne zaplesati, a poznati francuski mađioničar Guy Pardillos sve prisutne zabavit će close up magijom.

- Close up magija događa se pred manjim brojem ljudi i nikad nije s pozornice. Mađioničar dolazi do stola i pokazuje trikove koristeći se predmetima koji se nalaze pred njim. To je posebno iskustvo, a prvenstveno je veoma zabavno - rekli su iz Maraschina, objašnjavajući fenomen close up magije.

Glavne zvijezde večeri, Jurica Pađen i Aerodrom rasplesat će publiku do dugo u noć budući da će svirati samo svoje najveće hitove, ali i hitove drugih bendova u kojima je Jurica Pađen proveo dio svoje dugogodišnje karijere.

- Kao i svake godine do sad, ulaznica se na rođendan Maraschino Craft Bara i TTS Sport centra ne naplaćuje, a pozvani su svi - poručuju organizatori.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video