Vijesti / Scena

PR LADY

ADVENT U VARAŽDINU Stančićev trg i ove će godine 'zasjati' uz odličan program

ADVENT U VARAŽDINU Stančićev trg i ove će godine 'zasjati' uz odličan program
PRLady

Stančićev trg lani je tijekom Adventa bio savršena kulisa za fotografiranje Varaždinaca i brojnih turista. I ove godine, zasigurno će biti tako, a pripremljen je i dodatni gastro i zabavni program, sve pod 'paskom' agencije PRLady.

I ove godine Stančićev trg dobiti će svoje božićno ruho tokom adventskom razdoblja; sve u sklopu Adventa u Varaždinu.

Ovaj trg, po mnogima jedan od najljepših u Varaždinu lani je po prvi puta dodatno uljepšan, a sve je osmislila marketinška agencija PRLady

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ove godine nastavljamo graditi adventsku priču za doslovno dvije stepenice u bogatijem konceptu. Bogatija ugostiteljka ponuda sa nekoliko kućica, zatim bogatiji zabavno – glazbeni program uz koncerte svakog petka i nedjelje - kazala nam je Martina Pakšec, iz agencije PRLady.

Na Stančiću bi tako tijekom Adventa trebali svirati Groovebox, Fani Solomun, Roomors, a glazbeni program se tek slaže, tako da je ovo tek dio programa, koji će uskoro biti poznat.

Osim toga bit će tu još dodatnih sadržaja, gdje se izdvaja predbožićni koncert Društva Naša djeca, a posebno će biti i 23. prosinca, kada će se na Stančićevom trgu puštati lampioni. Bit će to lampioni 'dobrih želja', a dio je to jedne humanitarne priče, o ćemu se sve znati vrlo skoro, a novosti biti objavljene na Facebook stranici - Advent u Varaždinu.

Osim toga, biti će tu nagradna igra za najkreativniju fotografiju unutar velikog okvira za fotografiranje, performeri i dodatne zanimljivosti za guštanje uz kuhano vino ili pak gin.

- I sve to uz prekrasan božićni ugođaj i mnoštvo žaruljica, borova, našu povijesnu 'Platanu' koja će dobiti svoje posebno ruho uz zid Palače Sermage koji će se pretvoriti u priču sa anđelima, družina Snjegovića spremna je za novu avanturu - ističe PRLady, Martina Pakšec.

Sve u svemu, 'punktova'  za fotografiranje nikako neće nedostajati. Lampice Adventa upaliti će se 30. studenog otvorenjem Adventa u Varaždinu i to baš na Stančićevom trgu uz koncert Zack Dusta, a posljednji dan Adventa bit će 6. siječnja 2019. godine.

d0a07bfb9f5f930bdb787e9fb878b9a8.jpg?v=2

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video