Vijesti / Scena

ZABAVA & ZNANJE

KVIZNA SRIJEDA BY DARAC Kviz srijedom u Medinoj Škrinji sve popularniji, 31. listopada specijalno Halloween izdanje

KVIZNA SRIJEDA BY DARAC Kviz srijedom u Medinoj Škrinji sve popularniji, 31. listopada specijalno Halloween izdanje
Medina Škrinja

Varaždinska kviz scena bogatija je za još jedno natjecanje. Svake druge srijede u pubu Medina Škrinja održava se Kvizna Srijeda by Daracs početkom u 18 sati.

Osnovni cilj kviza je dobra zabava kroz koju ćete provjeriti svoje znanje iz različitih područja (zemljopis, povijest, film, glazba,svijet slavnih, hrvatski političari, umjetnost, sport, auto-moto, tehnologija, hrana...)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Slogan kviza je 'Zabava, z....cija i nešto malo znanja'. Osnovna zamisao kreatora je da kviz bude dostupan svima kroz pristupačna, zanimljiva i pikantna pitanja. Asortiman pitanja je šarolik, pa se tako mogu naći klasična, audio, slikovna, glasovna pitanja i pitanja s ponuđenim odgovorima. Odlika kviza je svakako i jaki vizualni identitet, kao i odabrana glazba koja svira u pozadini koja daje natjecanju dodatni šarm i diže ga na viši nivo.

Što se samog kviza tiče, svako izdanje se sastoji od dva kruga po 15 pitanja. Postoje tri vrijednosna tipa pitanja, pa tako točan odgovor na zeleno pitanje nosi jedan, na žuto dva, dok na crveno nosi tri boda. Natjecatelji na svakom izdanju jednom imaju pravo iskoristiti eliminaciju – zamijeniti kritično pitanje novim pitanjem. Koncept natjecanja je da se svakih 5 kvizova zbraja u zasebnu cjelinu te se shodno rezultatu nagrađuje pobjednik. Također svako izdanje nosi nagrade za najbolje tri ekipe, ali i predzadnju.

Kako bi cijela priča dobila na atraktivnosti u sklopu kviza se odigrava i Kup Kvizne Srijede. Popularni Kotač Sreće odabire koje će četiri ekipe zaigrati Kup. Prvi krug kviza nam donosi dva polufinalna meča, dok u drugom kolu kviza pobjednici igraju svoje međusobno finale. Medina Škrinja također se pobrinula da i pobjednik Kupa dobije pripadajuću nagradu.

U vrijeme gdje društvene mreže zauzimaju jaki segment u društvu, Kvizna Srijeda nudi i Instagram natjecanje. Ekipe stavljaju svoje slike s #kviznasrijeda na Instagram i na sljedećem izdanju slika s najviše lajkova donosi rundu hladne pivice najsretnijoj momčadi.

U kratkom vremenu od početka održavanja projekt su prepoznale i poznate face pa su se tako natjecateljima kroz video obratili Ivana Lovrić iz Colonije i legendarni Bloger Krule te im dali točne odgovore na pitanja.

Sljedeće izdanje je 31.10. u 18:00 kada će se održati Halloween Edition, gdje su ponovno spremna brojna zabavna iznenađenja te brojna pitanja vezana uz ovu popularnu temu. 

Pobjedničku ekipu nagrađuje Cluego Escape Room Varaždin, a spremne su nagrade i za drugoplasiranu, trećeplasiranu, i naravno, pretposljednju ekipu.

Ako vam se sviđa koncept novog pub quiza prijavite svoju momčad do 5 članova u inbox Kvizna Večer by Darac i osigurajte svoje mjesto.

Dosad su održana tri izdanja i redovito se tražilo mjesto više. Interes i odaziv je sjajan što daje još veći poticaj organizatorima kako bi ovaj kviz zauzeo čvrsto mjesto na varaždinskoj kviz sceni.

4fc8b98a9df4bab08a35f77731623a4c.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video