Vijesti / Scena

NAJAVA KONCERTA

PLAVI ORKESTAR U ARENI Saša Lošić Loša: 'Zajedno s fanovima kreirat ćemo listu pjesama za koncert u Varaždinu'

PLAVI ORKESTAR U ARENI Saša Lošić Loša: 'Zajedno s fanovima kreirat ćemo listu pjesama za koncert u Varaždinu'
Foto: Igor Kralj / Pixsell

- Naš dojam je da nas očekuje fantastičan koncert. Baš smo raspoloženi. Dolazak na sjever Hrvatske nas uvelike raduje - ispričao nam je, između ostalog, Loša uoči nastupa Plavog orkestra u varaždinskoj Areni...

Bliži se subota, 6. listopada, kad nam u Arenu Varaždin dolazi Plavi orkestar. Okrenuli smo broj Saše Lošića - Loše i ukratko porazgovarali s ovim simpatičnim i dugovječnim bosanskohercegovačkim glazbenikom i frontmenom Plavog orkestra.

S Everblue turnejom dolazite u Varaždin, očekujete li punu dvoranu?

- Kako da ne, osjećam strahovito dobre vibracije i do nas dopiru samo pozitivne vijesti iz Varaždina. Nakon tolikih godina nastupa i koncerata, čovjek stekne iskustvo i dojam gdje će biti dobro primljen, a naš dojam je da nas očekuje fantastičan koncert. Baš smo raspoloženi. Dolazak na sjever Hrvatske nas uvelike raduje. I naši estradni kolege s kojima smo pričali kažu da su u varaždinskoj Areni održali fantastične koncerte s emotivnom i raspjevanom publikom.

Dobru najavu napravili su dečki iz Dubioze Kolektiv na Špancirfestu izvevši dva puta pjesmu Suada i najavivši vaš koncert u Varaždinu. Jeste li to očekivali od njih?

- Doista nisam znao i baš ste me razveselili ovom informacijom. Iako su oni puno mlađi od nas, 'vremenski' se dobro razumijemo i istog smo, nazovimo ga tako, duhovnog koda. Mi njima gostuje u pjesmi 'Vidi, vidi, vidi', a oni nama u pjesmi 'Revolucija'.


Koje pjesme pripremate varaždinskoj publici?

- Ovih dana postavit ćemo pitanje svim našim fanovima koji planiraju doći u Varaždin, koje bi pjesme željeli čuti u Areni da kreiramo zajednički listu pjesama. Ova turneja ima koncert evergreen pjesama, sviramo ono što publika traži od nas, zato se i turneja zove Everblue.

Ulaznice za varaždinski koncert možete nabaviti putem sustava Eventim ili jednog od pretprodajnih mjesta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video