Vijesti / Scena

'SPORTSKI ODLIKAŠI'

KVIZ Od četvrtka kreće nova sezona 'Sportske 5ice', popularnog sportskog kviza u Gossip baru

KVIZ Od četvrtka kreće nova sezona 'Sportske 5ice', popularnog sportskog kviza u Gossip baru
Gossip bar

Ovog četvrtka (sutra) počinje nova, druga sezona 'Sportske 5ice', jedinstvenog sportskog kviza na području Varaždina, a i šire, koji se održava u Gossip baru.

Riječ je o tematskom kvizu u kojem kroz pet probranih sportskih kategorija ekipe zajedno prolaze i prisjećaju se najvećih sportskih legendi, timova i događanja, što svjetskih, što domaćih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prošla je sezona nadmašila sva očekivanja, stvorila nova prijateljstva i donijela nešto novo u društveni život grada. Atmosferu s kviza teško je prenijeti na papir, no svakako se radi o zdravoj dozi međusobnog podbadanja, a u nekim slučajevima i međusobnog bodrenja - kazao nam je Filip Bišćević, koji je osmislio i vodi ovaj zanimljivi kviz.

Osigurane su nagrade za prve tri ekipe na kraju svakog kviza, te vrijedne nagrade za najbolje plasirane ekipe na kraju sezone.

Ove sezone liga broji 20 kola. Iz kviza u kviz ekipe zbrajaju osvojene bodove, da bi nakon 15. kola najboljih osam ekipa ušlo u playoff (po NBA principu), gdje moraju savladati tri ekipe koje im stanu na put kroz četvrtfinale, polufinale i finale. Četvrtfinala i polufinala igraju se na uzvrate.

Da su iznenađenja itekako moguća dokazuje i primjer prošlosezonskih pobjednika, ekipe 'No Name' koji su kao petoplasirana ekipa ušli u playoff, a na kraju senzacionalno izbacili višeplasirane ekipe i odnijeli titulu najboljih sportskih 'Odlikaša'.

- Dakle, svi koji žele dokazati da se sjećaju svakog Ronaldovog driblinga, Federerova backhanda, Jamesova zakucavanja ili Balićevog podvaljivanja, onda je Gossip Bar mjesto, a četvrtak u 20:00 vrijeme kada to imate priliku pokazati. Ili to ili Europska liga, pa vi birajte - poručuju organizatori.

Prijaviti se možete u inbox Gossip Bara ili direktno u Facebook inbox quizmasteru Filipu Bišćeviću. A možete i jednostavno 'banuti' neprijavljeni i sve formalnosti prijave obaviti na šanku Gossip Bara neposredno pred početak samog kviza. Čekamo Vas Odlikaši, stari ili novi.

Facebook grupa kviza s više detalja - Kviz sportska 5ica

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video