Vijesti / Scena

everblue turneja

Plavi orkestar uskoro u Areni Varaždin, nabavite svoje ulaznice na vrijeme

Plavi orkestar uskoro u Areni Varaždin, nabavite svoje ulaznice na vrijeme
PIXSELL

Suada, Bolje biti pijan nego star, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana... samo su neke od pjesama koje će zapaliti Arenu Varaždin

Mjesecima se pričalo o odličnom koncertu održanom početkom godine u Zagrebu gdje su dečki oduševili zagrebačku publiku nakon punih osam godina čekanja. Više od deset tisuća ljudi pjevalo je u jedan glas i uživalo u njihovim najvećim hitovima. Ovo je definitivno jedan od onih koncerata koji ne želite propustiti! 

Početkom jeseni, točnije 6. listopada u varaždinskoj Areni Plavi Orkestar će održati koncert u sklopu svoje Everblue turneje koja je započela 2017. godine te će publika moći čuti neke od najpoznatijih pjesama koje nas vraćaju u prošlost kao što su –Suada, Bolje biti pijan nego star, Goodbye Teens, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana, Kaja i mnoge druge.  

Plavi orkestar je jedan od omiljenih bendova svih generacija predvođen frontmenom Sašom Lošićem i jedan je od onih bendova koji nošen energijom svoje publike svira satima i uživa u svakom koncertu s jednakim entuzijazmom kao da im je prvi. 

Priliku za doživjeti fantastičan koncert imat će i varaždinska publika!

Plavi Orkestar je bend koji spaja publiku od najranije dobi pa sve do zrelih godina. Na njihovim koncertima svi su kao jedno. U glas se pjevaju sve pjesme od riječi do riječi, a sa svakom novom pjesmom publika je željna još hitova i uspomena koje evocira ovaj bend.

Ne propustite priliku i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Bit će vam to najljepših preko dva sata koliko će bend svirati i rasplesati publiku! Ulaznice nabavite putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin - Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec - Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec - Kavana Ivana
Novi Marof - Caffe bar Piccolo
Ludbreg - Caffe bar Rondo
Koprivnica - Caffe bar Stefano
Mursko Središće - Caffe bar Parks
Prelog - City bar
Palovec - Domino bar
BP Petrol 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video