Vijesti / Scena

THOMPSON I MLADOMISNIK

Thompsonov koncert u Donjoj Voći bit će uvod u mladomisničko slavlje Mire Denaca

Thompsonov koncert u Donjoj Voći bit će uvod u mladomisničko slavlje Mire Denaca
Edina Zuko/Pixsell

Povod ovom velikom koncertu je obilježavanje Dana branitelja grada Varaždina i Varaždinske županije, kao i 25 godina od osnivanja općine Donja Voća...

Marko Perković Thompson nastupit će u subotu 22. rujna godine na velikom koncertu koji će se održati na igralištu NK Vindija u Donjoj Voći. 

- Vijest je to koja će zasigurno obradovati mnogobrojne poklonike glazbe ovog popularnog izvođača s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije, ali i pograničnih dijelova susjedne Slovenije. Povod ovom velikom koncertu na kojem bi se, prema procjenama, moglo okupiti desetak tisuća posjetitelja, je obilježavanje Dana branitelja grada Varaždina i Varaždinske županije, kao i 25 godina od osnivanja općine Donja Voća - stoji u priopćenju Općine Donja Voća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bit će to i svojevrsni uvod u mladomisničko slavlje koje će se uskoro, nakon pune 34 godine, održati u župi Svetog Martina biskupa u Donjoj Voći, gdje će prvi put nakon 1984. godine svoju mladu misu služiti mladomisnik Miro Denac.

- Jedan od suorganizatora koncerta, Općina Donja Voća, poduzima opsežne organizacijske pripreme kako bi mnogobrojni gosti taj dan u njihovoj općini proveli što ljepše te koristi prigodu da zaželi dobrodošlicu svim ljudima dobre volje i odlične glazbe koji će tu subotnju večer provesti u Donjoj Voći.

Koncert Marka Perkovića Thompsona održati će se s početkom u 21 sat, a ulaznice se već sada mogu nabaviti u sustavu eventim.hr.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video