Vijesti / Scena

BOGAT PROGRAM

LJETO U VARAŽDINU Uživajte u svirkama, plesu pod zvijezdama, ali i rukometu na pijesku

LJETO U VARAŽDINU Uživajte u svirkama, plesu pod zvijezdama, ali i rukometu na pijesku
Varaždinski.hr

I ovog vikenda uživajte u programu Ljeta u Varaždinu...

Prognostičari najavljuju sunčan vikend pred nama, a oni koji nisu na obali ne moraju previše žaliti. Naime, manifestacija Ljeto u Varaždinu i ovog vikenda nudi bogat program.

Tako već danas, 13. srpnja, od 21 sat možete na Stančićevom trgu uživati u svirci jamIT-a, dok će u subotu atmofesru zagrijavati DJ Simon M.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Đir po Korzu u subotu, 14. srpnja, od 19 sati donosi Yangsters Acoustic.

Na Kapucinskom trgu večeras, 13. srpnja, od 20.30 sati uživajte u svirci Zibbe Unplugged, a subota je rezervirana za ples pod zvijezdama.

Rukomet na pijesku i ove godine na Kapucinskom trgu

Spomenimo i da se u Varaždin vraća Final 4 rukometa na pijesku na kojem će nastupiti četiri najbolje muške i četiri najbolje ženske ekipe vraća se u Varaždin! Iako je u početku bilo najavljeno kako će mjesto održavanja biti pjeskaški tereni kod Sportske dvorane u Graberju, završni turnir ponovno će se održati na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Tako će isto mjesto biti domaćin drugog Final 4 Prvenstva Hrvatske. U ženskoj konkurenciji igrat će WBHC Kontesa Nera, Chemo Profil, Toyota MHC Dubrava i Detono Zagreb.

Muške ekipe koje su ostvarile plasman na Final 4 su Detono Zagreb, White Boys, Toyota MHC Dubrava i BHC Sesvete.

Final 4 bit će odigran 13. i 14. srpnja, a osim završnog turnira Prvenstva Hrvatske, 14. i 15. srpnja igra se turnir reprezentacija kao priprema za Svjetsko prvenstvo u rukometu na pijesku koje se igra u Kazanju od 24. do 29. srpnja.

Kao i prošle godine, na terenima na Kapucinskom trgu bit će puno zabave, sunca i dobre igre te će svi posjetitelji moći uživati u mnogobrojnim atrakcijama i zabavnim sadržajima!

U nedjelju, 15. srpnja, ne zaboravite bodriti Vatrene na Korzu uz zabavno glazbeni program!

Vezana vijest:

Hrvatska - Engleska, slavlje nakon pobjede VELIKO FINALE NAVIJANJE I u nedjelju bodrite Vatrene na varaždinskom Korzu!

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video