Vijesti / Scena

MISS MEĐIMURJA

VIDEO I FOTO Kruna u Belicu: Valentina Brzuhalski najljepša je Međimurka!

VIDEO I FOTO Kruna u Belicu: Valentina Brzuhalski najljepša je Međimurka!
Miroslava Novak

U prekrasnom ambijentu za titulu Miss Međimurja natjecalo se sedam djevojaka

Izbor za Miss Međimurja (Petak, 6.7.2018.) Izbor za Miss Međimurja (Petak, 7.6.2018.)

Hotel Panorama u Prelogu je druge godine zaredom bio domaćin spektakla ljepote, biranja Miss Međimurja za 2018. godinu i ponovno se dokazao kao odličan domaćin. U prekrasnom ambijentu za titulu Miss Međimurja natjecalo se sedam djevojaka: Zina Miočić Lisjak (20) iz Čakovca, Marcela Mesarić (19) iz Slakovca, Lora Bešvir (17) iz Varaždina, Valentina Brzuhalski (19) iz Belice, Nora Dominko (19) iz Nedelišća, Anja Fučec (19) iz Čakovca te Lara Šafarić (21) iz Čakovca.

Natjecateljice su u svojim izlascima uz ljepotu predstavile i svoju osobnost, ali modne novitete Aneri Desing Irene Andročec, ARM dizajna Ivane Pozvek, Fashion Style boutique Andree Horvat Verli, Međimurske lepe puce, kao i nakit MN obrta Marte Andročec. Za dobar izgled pobrinuo se Makeup by Deamy, Golden Queen by Dajana Križaić, a za prekrasne frizure bio je zadužen salon Scissors.

Žiri u kojem su bili Maja Vračarić, Tea Bulić, Dragica Domjanić, Tamara Šimunić, Amamarija Krčmar, Ivan Gradečak i Rajko Dobošić nije imao lagan zadatak.  Za najljepšu djevojku Međimurja izabrana je Valentina Brzuhalski koja je tako naslijedila krunu od Paule Percač, Miss Međimurske županije 2017. Njena prva pratilja je Zina Miočić Lisjak, a druga pratilja je Anja Fučec. Uz tijaru u trajno vlasništvo, Miss Međimurja dobila je brojne poklone sponzora, a i ostale djevojke primile su nagrade, kao i cvijeće cvjećare Bouquet de Rose.

Program je vodio Željko Sokač, a u zabavnom programu sudjelovali su KUD Selnica, KUD Mihovljan, Mirko Švenda Žiga, Vladimir Košir Tonka, Vokalna skupina Srednje škole Čakovec i Juraj Vičević.

Dodana vrijednost projektu je humanitarna nota, s obzirom da prihod od ulaznica ide za pomoć oboljelima od raka dojke Udruge "Nova nada". Kao što je poznato, prošle subote Udruga je zajedno s organizatorima i nekolicinom kandidatkinja na čakovečkom Trgu Republike uspješno odradila prvu stepenicu pomoći i to prodajom karanfila i ulaznica.

Valentina Brzuhalski će Međimurje predstavljati na izboru za Miss Hrvatske koji će se održati u upravo u Međimurju, a Atriju Starog grada Zrinski u Čakovcu. Sretno!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video