Vijesti / Scena

Gossip bar slavi drugi rođendan uz Vlatka Štampara i bogat trodnevni program

Gossip bar slavi drugi rođendan uz Vlatka Štampara i bogat trodnevni program

Popularni Gossip bar slavi drugu godinu svog rada, a sve to ne bi bilo moguće bez gostiju zbog kojih je i pripremljeno pravo ne jednodnevno, već trodnevno rođendansko slavlje! Iz Gossipa pozivaju sve zainteresirane među vama da se pridružite njihovom veselom osoblju te uz puno pozitivne vibre proslavite 2. rođendan Gossip bara

>> Link na Fb event godišnjice <<

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rođendanski raspored:

čet 7.6. - stand-up večer (besplatan ulaz) - Lajnap - Vlatko Štampar & Aleks Curać Šarić.

pet 8.6. - Završnica kviza 'Varaždinska liga' & dj Mario Kovač - trash party

sub 9.6. - rock svirka uz Rikverc band + klopica

Prvi dan druženja povodom drugog rođendana Gossip bara u četvrtak 7.6. rezerviran je za stand-up komičare Vlatka Štampara i Aleksa Curaća Šarića! Rezervacija stolova zbog povećanog interesa za ovaj događaj nema. Pa prema tome, tko prvi...

Petak je rezerviran za završnicu Varaždinske lige, koja vodi Ena Velagić, i koja se igra cijelu godinu u Gossip baru, nakon čega slijedi 'trash party' uz sada već kultnog dj-a Marija Kovača . U subotu će glavne zvijezde biti popularni varaždinski Rikverc band.

>> 2. rođendan Gossipa

Sve ovo, trebalo bi biti više nego dobra pozivnica da posjetite Gossip bar, u Hallerovoj aleji u Varaždinu idućeg četvrtka, petka ili subote. A možete i ranije, naravno.

Više o Lajnap ekipi:

VLATKO ŠTAMPAR

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

ALEKS CURAĆ ŠARIĆ

Stand up komičar iz Rijeke – Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne 2006. Danas iza sebe Aleks ima zavidan broj nastupa od kojih je poveći broj održan u Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, u više gradova u Sloveniji i po cijeloj Hrvatskoj.

Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi. 

ŠTO JE LAJNAP?

LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem projektu sa zajedničkom jednostavnom idejom:

NASMIJATI VAS.

LAJNAP je nastao kao naš zajednički projekt kroz koji se možemo izraziti i svakodnevici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu. 

Naša poruka je da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješni i zabavni.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci