Vijesti / Scena

Humanitarni nastup Vlatka Štampara ovog petka u Caffe baru Barfly

Humanitarni nastup Vlatka Štampara ovog petka u Caffe baru Barfly

U petak, 8. lipnja, Vlatko Štampar dolazi u Varaždin, gdje će u Caffe baru Barfly održati humanitarni nastup za udrugu 'Sklonište dobrote' koja skrbi o mačkama spašenim sa ulice.

Ulaznice su simbolične, iznose 25 kuna, a sav prihod ide udruzi za pokrivanje veterinarskih troškova za liječenje bolesnih mačaka koji su dosegli vrtoglave brojke od čak 50.000 kn.

- Dug nikada nije bio veći, a dojave ne prestaju dolaziti. Dnevno ih imamo po 5 ili više, mačića je na sve strane, a svako malo se pojavi teško bolesna ili nastradala mačka. Za takve ne možemo reći ne, a sve to košta - kažu iz udruge.I zato, odvojite malo vremena, dođite, nasmijte se do suza, ubacite 5 kuna u kasicu prasicu ili donesite hrane za mace i pomozite volonterima pokriti troškove kako bi mogli nastaviti sa svojim radom!

- Ulaznice je moguće kupiti u Barfly-u ili u Čakovcu, a za kupnju istih potrebno je javiti se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.
Osim nastupa Vlatka Štampara, održati će se i tombola! Svaka je dobitna, a neke od nagrada su vrlo vrijedni poklon bonovi. Ukoliko se ne možete odazvati eventu, a voljni ste pomoći, donaciju možete uplatiti na: IBAN: HR9623400091110790897, Udruga Sklonište dobrote, Opis plaćanja: DONACIJA - stoji u najavi.

Ove godine je jako puno napuštenih mačića, skotnih mačaka i stradalih nekastriranih mačora, pa ovim putem volonteri udruge pozivaju građane da se prijave za besplatnu kastraciju mačaka putem prijavnice i na taj način smanje broj mačića koji traže dom.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!