Vijesti / Scena

PODROOM Ovog vikenda ne propustite cocktail party te clubbing uz Mo Keepa!

PODROOM Ovog vikenda ne propustite cocktail party te clubbing uz Mo Keepa!

Čakovečki Podroom Drink&Music Club poznato je mjesto već svima koji vole dobre provode i još bolje koncerte i druženja, a uz njihovu ljetnu programsku shemu, naći će se za svakoga ponešto, počevši od ovog tjedna.

Već u četvrtak svi okupljeni imali su prilike za uživati uz već tradicionalno Podrumarenje, koje je svojim vinima upotpunila vinarija Horvat, dok su za glazbeni dio programa bili zaduženi Atomi live bend.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program se nastavlja danas, u petak, kada je na rasporedu Coctail party, za sve kojima treba rashlađivanje nakon napornog radnog tjedna. Za vas su pripremili sve koktele po cijeni od 20 kuna, dok će 50 kuna koštati veliki kokteli od litre u vrču. Tu je, naravno, i nezaobilazna terasa koja će dodatno pomoći u potrazi za osvježenjem, ali i prigodna glazba za stvaranje još bolje atmosfere.

U subotu vas čeka Podroom clubbing, kada će se za DJ pult popesti Mo Keep sa svojim glazbenim repertoarom, a upad je besplatan do ponoći, nakon kojeg ćete za upad morati izdvojiti simboličnih 10 kuna, dok za sve rezervacije stolova možete im se javiti porukom na Facebook stranici, gdje možete i pronaći sve dodatne informacije o partyjima.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci