Vijesti / Scena

Kubanska salsa dolazi u Varaždin, prvi festival već je pred vratima!

Kubanska salsa dolazi u Varaždin, prvi festival već je pred vratima!

Salsa kakvu plešu na Kubi – energična, zabavna i strastvena. U nju su se prije tri godine na tečaju kojeg je u Varaždinu vodio Kubanac Ramon zaljubile tri plavuše – Adriana, Ivana i Kristina.

Nakon više desetaka salsa festivala na koje su putovale po cijeloj regiji, odlučile su osnovati Blondish Salsa Crew i Varaždincima pokazati što to znači kubanska salsa. U subotu, 16. lipnja, u TTS centru u Varaždinu održat će se prvi po redu festival kubanske salse Salsa Crew Explosion. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Salsa festivali doista su posebni doživljaj. Iako su često noge umorne od plesa, baterije su uvijek napunjene. Kako tako nešto ne postoji u Varaždinu, kao prave entuzijastice, ideju smo sprovele u djelo i nadamo se da će zaživjeti i da će se festival održavati svake godine. Instruktori koji će držati radionicu jedni su od najboljih u regiji – pojašnjava jedna od plavuša, Adriana Martinjak.

Salsa Crew Explosion sastoji se od dva dijela, onog za prave plesače i one koji će to tek postatii. 

U prvom dijelu, od 14 do 18 sati na prvom katu TTS-a održavat će se radionice koje će voditi Nemanja Lazović, Nemanja Borisavljević i Ramon Noa Caraballo

Drugi dio je Explosion party u Maraschino craft baru od 22 sata gdje se svi zainteresirani imaju priliku upoznati s kubanskom salsom. Ulaz je besplatan.

Detaljan raspored radionica

14:00 - 15:00 Reggaeton - Nemanja Lazović

15:00 - 16:00 Bachata - Nemanja Lazović

16:00 - 17:00 Salsa Suleta - Nemanja Borisavljević 

17:00 - 18:00 Salsa Partnerwork - Ramon

Prijave na radionioce: putem Facebook stranice Salsa Crew Expolosion

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na brojeve telefona:

Adriana 097 777 4381 

Kristina 098 429 417

Ivana 098 791 015

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!